logo as
 
 
 
 
 
 
 
 

Παρασκευή  29/3/2024  
 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 7/2014

Προς ΟΠΑΠ ΑΕ

Κοιν : ΠΟΕΠΠΠ

Αγαπητοί Συνεργάτες,
Σκοπός της επιστολής μας αυτής, είναι να έχουμε μία, όσο το δυνατόν, πληρέστερη εικόνα για ένα θέμα τόσο σοβαρό, όσο και επίκαιρο.

Γνωρίζουμε, από την ενημέρωση που έχουμε από την ομοσπονδία μας, για τις μεταξύ σας συζητήσεις που αφορούν τα VLTs. Επίσης γνωρίζουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων της ΠΟΕΠΠΠ που είναι, όλα τα VLTs και αφορά τα πρώτα 16500, να λειτουργήσουν μέσα στα πρακτορεία, όπως εξ’ άλλου ορίζει ο σχετικός νόμος. Όμως και παρά το γεγονός ότι η ημέρα που θα τεθούν σε λειτουργία πλησιάζει, δε γνωρίζουμε τίποτα για τις δικές σας προθέσεις. Δεν αναφερόμαστε σε θέματα προμήθειας, κόστους, ωραρίου κλπ. Αυτά τα συζητάτε και τα συναποφασίζετε με την ΠΟΕΠΠΠ.

Επειδή όμως ο κάθε νομός και η κάθε περιοχή έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιες ακριβώς είναι οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληροί ένα κατάστημα για να θεωρηθεί κατάλληλο. Πόσα είναι τα τετραγωνικά μέτρα που απαιτούνται; Συμπεριλαμβάνονται σε αυτά το πατάρι ή το υπόγειο που φαίνεται στα σχέδια της πολεοδομίας ή τυχόν άλλοι βοηθητικοί χώροι; Αυτές οι διευκρινίσεις, όπως και άλλες, είναι απαραίτητες και πρέπει να τις γνωρίζει κάθε πράκτορας.

Είναι όμως γεγονός ότι υπάρχει μια αναταραχή στους πράκτορες, που προέρχεται από διάφορες «φήμες» ή «πληροφορίες», ότι προσανατολίζεστε να λειτουργήσετε τα εν λόγω VLTs «μέσω των πρακτόρων» και σε άλλους χώρους και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ανησυχία γίνεται εντονότερη καθώς ακούγονται διάφορα ποσά, προϋποθέσεις και απαιτήσεις για τους πράκτορες που θα συμμετέχουν στη συγκεκριμένη επένδυση.

Ακούμε για Game Halls χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για αυτά. Ποιά είναι η θέση της ΟΠΑΠ ΑΕ; Προσανατολίζεται να βάλει μέρος των VLTs σε αυτά ή το σύνολό τους;

Δεν είναι δυνατόν, μόνο λίγους μήνες πριν, να μη γνωρίζουμε αν στο Ρέθυμνο, στην πόλη ή γενικά στο νομό, θα δημιουργηθούν G.H. Δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζουμε πόσα σχεδιάζετε να λειτουργήσουν, πότε θα ξεκινήσουν, που, πως και ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτά, με ποιες προϋποθέσεις και όρους.

Παρακαλούμε, στα θέματα που έχετε πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις και αφορούν την πόλη και το νομό Ρεθύμνης, να μας τις κάνετε γνωστές όσο πιο σύντομα γίνεται για να ενημερώσουμε τα μέλη του Συλλόγου μας.


Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Ο Γεν. Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Κοκκινάκης Χρήστος Δάνδολος Γεώργιος





18/11/2014  Gaming Halls & VLTs
31/10/2014  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
3/11/2014  VLTS - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20/10/2014  GAMING HALLS
17/10/2014  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
18/9/2014  GAMING HALLS
Facebook Twitter
Εξώφυλλο Χρυσής Στήλης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ
κάθε ΤΡΙΤΗ μαζί με το
ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΩΝ
ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ !


ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ο.Π.Α.Π.


Διαφημιστείτε στη Χρυσή Στήλη