logo as
 
 
 
 
 
 
 
 

Παρασκευή  19/4/2024  
 
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 - FAX: 210 5229289
Website: www.poeppp.orge-mail: info@poeppp.org

AΠ-20141103-001316 Αθήνα, 3 Noεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 30-10-2014 στα γραφεία της Επιτροπής σύσκεψη, με την συμμετοχή της διοίκησης της ΟΠΑΠ ΑΕ και της ΠΟΕΠΠΠ με σκοπό να ενημερωθεί η Εποπτεύουσα Αρχή, για την πορεία των συζητήσεων μεταξύ της ΟΠΑΠ ΑΕ και ΠΟΕΠΠΠ για την εγκατάσταση των 16.500 παιγνιομηχανημάτων μέσω των πρακτορείων. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων έγινε παρουσίαση των θέσεων των δυο πλευρών προς την ΕΕΕΠ, σχετικά με την εγκατάσταση των VLT'S, όπως επίσης και αναφορά στην μέχρι σήμερα πορεία των διαπραγματεύσεων. Από την μεριά της ΕΕΕΠ τέθηκαν ερωτήσεις και στις δυο πλευρές για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, και δόθηκαν αντίστοιχα απαντήσεις για θέματα που χρίζουν διευκρινήσεων. Επί της ουσίας ήταν μια συνάντηση για να ενημερωθεί η ΕΕΕΠ σχετικά με το θέμα των 16.500 παιγνιομηχανημάτων.
Από τη παραπάνω συνάντηση δεν προέκυψε καμία σημαντική εξέλιξη καθώς η ΟΠΑΠ ΑΕ διατηρεί τις θέσεις της και τις απόψεις της για την εγκατάσταση και λειτουργία των 16.500 παιγνιομηχανημάτων μέσω των Gaming Halls και όχι μέσα στα πρακτορεία που είναι και η θέση της ΠΟΕΠΠΠ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΠΠ με θέματα συζήτησης: α] Τον ορισμό ημερομηνίας για έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπρόσωπων της. β] Συζήτηση και ενημέρωση των μελών του Δ.Σ για την πορεία των συζητήσεων με την ΟΠΑΠ για τα VLT'S. γ]Ενημέρωση για το εφάπαξ.

Όσον αφορά το πρώτο θέμα, ημερομηνία σύγκλισης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε η Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 με κυρίαρχο θέμα την απόφαση, για την οριστικοποίηση της τελικής θέσης των πρακτόρων για τα VLT'S, μέσα από τις προτάσεις που θα τεθούν υπ ' όψιν των αντιπρόσωπων.

Πρέπει να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι, το πρωί της Πέμπτης λίγες ώρες πριν την σύσκεψη στα γραφεία της ΕΕΕΠ, λάβαμε έγγραφο από την ΟΠΑΠ ΑΕ το οποίο το χαρακτηρίζει ως « η οριστική, βελτιωμένη πρόταση της ΟΠΑΠ ΑΕ» και με το οποίο μας καλούσε να καταλήξουμε την ίδια ημέρα σε οριστική συμφωνία. Ενημερώνουμε τους πράκτορες ότι η συγκεκριμένη επιστολή είναι αναρτημένη στο site της ΠΟΕΠΠΠ. Επίσης είναι αναρτημένο το έγγραφο που απέστειλε η ΠΟΕΠΠΠ την επομένη ημέρα προς την ΟΠΑΠ ΑΕ σαν απάντηση. Η εν λόγω οριστική βελτιωμένη πρόταση της ΟΠΑΠ ΑΕ τέθηκε υπ' όψιν των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε συζήτηση πάνω στα σημεία που αποτελούν τις διαφοροποιήσεις με την προηγούμενη πρόταση, αλλά κοινή ήταν η άποψη όλων, ότι επί της ουσίας δεν συνιστούν κάτι σημαντικό, ώστε να αλλάξει τις θέσεις μας. Βέβαια αυτό θα τεθεί και στην κρίση των πρακτόρων. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν συνελεύσεις των κατά τόπους σωματείων για ενημέρωση των πρακτόρων εν όψη και της Γενικής Συνέλευσης, στην όποια θα παρθεί η οριστική απόφαση των πρακτόρων για τα VLT'S. Για το θέμα του εφάπαξ των πρακτόρων , έγινε ενημέρωση των μελών για την πορεία του, και κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και νέοι υπολογισμοί, αν θέλουμε στο μέλλον να μείνει βιώσιμο. Έτσι πάρθηκε απόφαση για νέα μελέτη, που θα τεθεί σύντομα υπ΄ όψιν της ΠΟΕΠΠΠ.

Τελειώνοντας επισημαίνουμε προς τα σωματεία, ότι πρέπει φροντίσουν να υπάρξει άμεση ενημέρωση των πρακτόρων για τις μέχρι τώρα εξελίξεις στα θέματα που τους αφορούν , και ειδικότερα σε ότι αφορά τα 16.500 VLT'S.

Ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

ΠΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ



18/11/2014  Gaming Halls & VLTs
31/10/2014  ΑΠΑΝΤΗΣΗ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
20/10/2014  GAMING HALLS
17/10/2014  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
18/9/2014  GAMING HALLS
7/2014  VLTs
Facebook Twitter
Εξώφυλλο Χρυσής Στήλης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ
κάθε ΤΡΙΤΗ μαζί με το
ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΩΝ
ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ !


ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ο.Π.Α.Π.


Διαφημιστείτε στη Χρυσή Στήλη