logo as
   [843] ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ 0-1  [844] ΚΑΡΑΚΑΣ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Το ενδιαφέρον στην …ουρά!
 24/4/2014

Στο παιχνίδι Άρης – Τρίκαλα υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Τα Τρίκαλα εξασφάλισαν την παραμονή τους και είναι αδιάφορα, ο Άρης από την άλλη πλευρά θέλει τη νίκη για να κάνει το μεγάλο βήμα για την 6η θέση. Τα Τρίκαλα εκτός έδρας έχουν 11 ήττες σε 12 ματς και υπό αυτό το πρίσμα ο Άρης αναμένεται να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Εκτίμηση: Ο Άρης θέλει τη νίκη και την 6η θέση στην κανονική περίοδο, αδιάφορα τα Τρίκαλα. Άσσος χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στα Ιλίσια ο Ηλυσιακός δίνει αγώνα ζωής ή θανάτου με τον ΠΑΟΚ που πάντως είναι αδιάφορος αφού ότι και να γίνει θα τερματίσει στην 4η θέση. Ο Ηλυσιακός για να σωθεί θέλει δύο νίκες και παράλληλα θα περιμένει να χάσει και ο Πανελευσινιακός αφού υστερεί στις ισοβαθμίες. Δύσκολο παιχνίδι αν και ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα.

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ φαβορί για τη νίκη αλλά το χάντικαπ είναι οριακό, οπότε θα ρισκάρουμε στον άσσο.

Στη Χαλκίδα ο Ίκαρος αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου επίσης σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τους γηπεδούχους αφού κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Ο Ίκαρος δεν ορίζει την τύχη του αφού υστερεί στις ισοβαθμίες με την Ελευσίνα αλλά οφείλει να πάρει τη νίκη και να περιμένει. Ο Κολοσσός χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον αφού δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ.

Εκτίμηση: Τελευταίο χαρτί για τον Ίκαρο και αξίζει το ρίσκο δεδομένου και του μικρού χάντικαπ (2,5π.)

Στη Δράμα ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό και θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει την 6η θέση. Η ομάδα της Ελευσίνας με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή της και θα τα δώσει όλα αλλά φέτος εκτός έδρας απογοητεύει με 11 ήττες σε 12 ματς.

Εκτίμηση: Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο ΚΑΟΔ θα πάρει τη νίκη αφού διαθέτει καλύτερη ομάδα.

Τέλος στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Απόλλων Πάτρας σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Ο Πανιώνιος είναι σίγουρα 3ος ότι και να συμβεί και μέσα στο γήπεδό του είναι πολύ δυνατός και με καλό ρόστερ. Ο Απόλλωνας με μεταπτώσεις είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο.

Εκτίμηση: Ο Πανιώνιος φαβορί λόγω έδρας αλλά ο Απόλλων δεν θα παραδοθεί εύκολα. Διπλό αφού η ομάδα της Πάτρας έχει πλεονέκτημα 8,5 πόντων.