logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Επικίνδυνη έξοδος για τον ΠΑΟ!
 20/10/2014

Η νίκη της Κηφισιάς επί του Ολυμπιακού ξεχώρισε στην 2η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός… κατάφερε να ηττηθεί από μια ομάδα που κοστίζει ούτε το ένα δέκατο σε μπάτζετ σε σχέση με τον ίδιο και μοιραία υπάρχει προβληματισμός για το μέλλον. Και όλα αυτά ενώ είχε προηγηθεί η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ψάχνουν προπονητή αφού η λύση Τόμιτς δεν φαίνεται να προχωρά και γενικώς το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό ενώ ακολουθεί και το κρίσιμο ματς με την Λαμποράλ την προσεχή Παρασκευή.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχώρισε η νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου αλλά και η δύσκολη νίκη των Τρικάλων επί του Κοροϊβου Αμαλιάδας στην παράταση. Το Ρέθυμνο νίκησε δύσκολα τον ΚΑΟ Δράμας με σκορ 72-66, ο Απόλλων Πατρών επίσης πέτυχε την πρώτη του νίκη αφού επικράτησε 91-82 του Πανελευσινιακού ενώ τέλος το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ διακόπηκε λόγω επεισοδίων.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στο απόγεμα στη Ρόδο με τον Κολοσσό και θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο με τη νίκη επί της Τουρόφ στην Ευρωλίγκα ενώ όσο περνά ο καιρός οι παίκτες βρίσκονται καλύτερα. Η παρέα των Διαμαντίδη, Παππά, Γιάνκοβιτς, Σλότερ, Μπατίστα, Μπλούμς, Γκιστ, Φώτση δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα αφού είναι ανώτερη σε όλα και ο Ιβάνοβιτς θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
2η αγωνιστική

18-20 Οκτωβρίου 2014
Ρέθυμνο – ΚΑΟ Δράμας 72-66
Τρίκαλα – Κοροϊβος 102-93 (παρ.)
Απόλλων Πατρών – Πανελευσινιακός 91-82
Νέα Κηφισιά – Ολυμπιακός 68-67
ΑΕΚ – Πανιώνιος 77-64
Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός (20/10)