logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
 9/6/2015

Τέλος εποχής για Κιριλένκο!
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διέλυσε με σκορ 99-69 εκτός έδρας την Κίμκι και κατάκτησε τον τίτλο της VTB Λίγκας με σουίπ, δηλαδή αήττητη με 3-0 νίκες. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κίμκι. Τέσσερις παίκτες τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων (Τέοντοσιτς (13, Ντε Κολό 13, Τζάκσον 12, Καούν 14) ενώ ο Κριάπα πέτυχε 8 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ. Όσον αφορά τον σπουδαίο Αντρέι Κιριλένκο, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του πέτυχε 5 πόντους και γνώρισε την αποθέωση αφού τυγχάνει καθολικής αποδοχής στη Ρωσία. Επίσης και ο Σάσα Καούν ανακοίνωσε ότι σταματά την καριέρα του παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 30 χρονών.

Kίμκι: Ράις 11, Όγκουστιν 4, Πόποβιτς 10, Κόπονεν 10, Βιάλτσεφ 1, Κλαβέρ, Λνιτκί 2, Μόνια 13, Ντέιβις 20, Σελεκέτο.

ΤΣΣΚΑ: ΝτεΚολό 13, Τεόντοσιτς 13 (6 ασίστ), Φριντζόν 8, Νίκολς 3, Τζάκσον 12 (8 ασίστ), Μαρκοϊσβίλι 7, Κορόμπκοφ 3, Βορόντσεβιτς 9, Καούν 14, Κριάπα 8 (14 ριμπ.), Χάινς 4, Κιριλένκο 5.

Πρόταση:
Στο σημερινό κουπόνι θα εμπιστευθούμε τον Άρη καθώς δύναται να νικήσει τον ΠΑΟΚ και να καλύψει και το μικρό χάντικαπ (2,5 π,) ενώ από εκεί και πέρα θα παίξουμε τον άσσο της Εφές του Ίβκοβιτς και τέλος η τριάδα μας θα κλείσει με το διπλό της Ρεάλ επί της Βαλένθια. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι Εφές – Καρσίγιακα είναι ο πρώτος τελικός στα πλέι οφ της Τουρκίας ενώ το παιχνίδι Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης είναι το τρίτο της μεταξύ τους σειράς για την ημιτελικά φάση των Ισπανικών πλέι οφ και ενώ μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με μία νίκη εκατέρωθεν. Η Βαλένθια έσπασε το πλεονέκτημα έδρας της Ρεάλ, έτσι η «βασίλισσα» θέλει πάση θυσία νίκη στο αποψινό παιχνίδι…