logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Έγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο!
 21/2/2017

Γράφει ιστορία ο σούπερ Αντεντοκούνμπο!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία στην παρθενική του συμμετοχή σε All Star Game καθώς πέτυχε 30 πόντους με φοβερά στατιστικά (14/17 σουτ, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο) και έσπασε ουκ ολίγα ρεκόρ. Τα 14 σουτ που ευστόχησε είναι ρεκόρ για παίκτη που αγωνίζεται για πρώτη φορά σε All Star Game. Επίσης τα 14 σουτ είναι τα περισσότερα που έχει πετύχει ποτέ παίκτης που προέρχεται από την Ευρώπη. Οι 30 πόντοι του Γιάννη είναι η 2η καλύτερη επίδοση για παίκτη που κάνει ντεμπούτο μετά τους 34 πόντους του Τομ Τσέϊμπερς στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1987.
Επίσης οι 30 πόντοι είναι οι περισσότεροι που έχουν σημειωθεί από Ευρωπαίο παίκτη ενώ είναι η κορυφαία επίδοση για παίκτη του Μιλγουόκι!
Πέρα όμως από τους αριθμούς, ο Αντετοκούνμπο κέρδισε την καθολική αναγνώριση από τους συμπαίκτες του και αυτό είναι το καλύτερο βραβείο. Ο Γιάννης στα 22 του χρόνια ανάγκασε παίκτες όπως τον Λε Μπρον Τζέιμς και τον Κέβιν Ντουράντ (αλλά και πολλούς ακόμη…) να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα διεθνή. Ο Αντετοκούνμπο μέσα σε τρία χρόνια διένυσε τεράστια απόσταση. Από τις …αλάνες των Σεπολίων στα κορυφαία γήπεδα του ΝΒΑ. Ο Γιάννης υπέγραψε σούπερ συμβόλαιο 100 εκ. δολαρίων αλλά αυτό δεν τον έχει επηρεάσει διόλου και αυτό φαίνεται σε όλες του τις εκδηλώσεις!