logo as
   [285] ΣΙΡΙΟΥΣ - ΒΑΡΝΑΜΟ Half 0-1  [270] ΕΛΣΙΝΚΙ - ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ 2-1  [284] ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 1-1  [278] ΛΑΡΙΣΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Half 1-1  [288] ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ Half 0-1  [260] ΧΟΜΠΡΟ - ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ 1-2  [290] ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ - ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ Half 0-0  [295] ΓΙΠΟ - KTΠ Half 1-0  [293] ΑΚΑΤΕΜΙΑ - ΓΙΑΡΟ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Πρεμιέρα με ντέρμπι στο ΝΒΑ
 17/10/2017

Πρεμιέρα με ντέρμπι στο ΝΒΑ
Με δύο σούπερ ντέρμπι ανοίγει η αυλαία της σεζόν 2017-18 στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ. Οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φιλοξενούν στο Όκλαντ το ενισχυμένη με τον Κρις Πολ Χιούστον ενώ στην Ανατολή το Κλίβελαντ περιμένει στο Οχάϊο την Βοστώνη με τον Κάϊρι Ίρβινγκ κεντρικό πρόσωπο αφού θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα τοy. To Γκόλντεν Στέιτ παραμένει μεγάλο φαβορί για τον τίτλο αφού διατήρησε όλα τα αστέρια στο ρόστερ του ενώ πλέον έχει καλό πάγκο. Η ομάδα του Στιβ Κερ με τους Κάρι, Τόμπσον, Ντουράντ, Γκριν και Πατσούλια στην πρώτη πεντάδα και τους Ιγκουοντάλα, Μακ Γκι, Γουέστ, Λίβινγκστον κλπ στον πάγκο δείχνει και φέτος αχτύπητη. Το Χιούστον αφού απέτυχε παταγωδώς τα προηγούμενα χρόνια αποφάσισε να αλλάξει ρότα, απέκτησε τον Κρις Πολ από τους Κλίπερς που είναι ίσως ο κορυφαίος πλέι μέικερ στο ΝΒΑ και μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν αλλά και τα …πολυβόλα Έρικ Γκριν, Ράιαν Άντερσον, Τρέβορ Αρίζα ελπίζει σε πρωταγωνιστική πορεία ενώ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι θα παίξουν και οι Νενέ, Καπέλα. Τα ξημερώματα οι δύο αυτές θα τεθούν αντιμέτωπες στο Όκλαντ με τον Γκόλντεν Στέιτ φαβορί για τη νίκη ενώ όσον αφορά το στοίχημα μπορεί να καλύψει και το χάντικαπ των 9,5 πόντων.
Στην Ανατολή η σεζόν ξεκινά με το περσινό ζευγάρι των τελικών, δηλαδή με το Κλίβελαντ κόντρα στην Βοστώνη. Ο Λε Μπρον Τζέιμς δεν θα έχει πλέον στο πλάι του τον σπουδαία Κάϊρι Ίρβινγκ καθώς ο βραχύσωμος πλέι μέικερ και δεινός σκόρερ αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και μετακόμισε στην Βοστώνη. Την αντίθετη διαδρομή έκανε ο ηγέτης τω Σέλτικς ο «κοντορεβιθούλης» αλλά θαυματουργός Αϊζάϊα Τόμας. Ο Τόμας θα απουσιάσει μέχρι τον Γενάρη λόγω τραυματισμού αλλά αυτό δεν αναμένεται να επηρεάσει πολύ το Κλίβελαντ αφού στην θέση αυτή πήρε ακόμη τον άλλοτε σούπερ σταρ Ντέρικ Ρόουζ, τον πρώην συμπαίκτη του Λε Μπρον Τζέιμς στο Μαϊάμι, τον Ντουέιν Γουέιντ ενώ έχει ακόμη τους Χοσέ Καλντερόν, Ιμάν Σάμπερτ. Το Κλίβελαντ μπορεί να έχασε τον Ίρβινγκ αλλά τον αντικατέστησε επάξια και ίσως να είναι καλύτερο από πέρσι….Στο στοίχημα το Κλίβελαντ είναι φαβορί λόγω έδρας και δεδομένου ότι το χάντικαπ είναι μόλις στους 3,5 πόντους ο άσσος έχει καλή τύχη….

Πρόταση
3012. Κλίβελαντ Καβαλίερς - Μπόστον Σέλτικς (3,5) 1
3013. Γκόλντεν Στέϊτ - Χιούστον Ροκετς (9,5) 1