logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πεδουλάκης: «Φάρμακο οι νίκες»
 14/11/2019

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Προμηθέα ρίχνεται στην μάχη της Ευρωλίγκα και απόψε το βράδυ (21:00) υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης. O Τζίμερ Φριντέτ ακολούθησε ειδική θεραπευτική αγωγή για να είναι έτοιμος.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι το καλύτερο φάρμακο μετά από τέτοιες ήττες είναι οι νίκες. «Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και παίζει ελεύθερο μπάσκετ. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει και απειρία».

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Άιτο Ρενέσες: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα». Όσο για το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά από την ήττα στην Πάτρα, είπε «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς».

Τέλος ο κόουτς του Παναθηναϊκού απάντησε σχετικά με την κριτική προς το πρόσωπό του: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».