logo as
   [948] ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΖΙΟΥΛΙΑΝΟ ΚΑΛΤΣΙΟ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Επικίνδυνες αποστολές
 19/11/2019

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν δύσκολές αποστολές στην 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στην αφιλόξενη έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας ενώ ο Ολυμπιακός καλείται να περάσει από το Μόναχο.

Ο Τζίμερ Φριντέτ θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο.

Η Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους έχει ρεκόρ 3 νίκες και 5 ήττες στην διοργάνωση, ενώ προέρχεται από δύο σερί ήττες στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό.

Η παράδοση είναι αρνητική για τον Παναθηναϊκό καθώς έχει τρεις σερί ήττες στην Λιθουανία…

Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, με την οποία έχει εξαιρετική παράδοση με έξι σερί νίκες, εντός και εκτός έδρας από την σεζόν 2013-14.

Βέβαια φέτος οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρσι ενώ η Μπάγερν αντίθετα είναι πιο δυνατή έχοντας στο ρόστερ της τον εξαιρετικό Αμερικανό σέντερ Γκρεγκ Μονρό (συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο) στους Μπακς.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα 4,5 πόντων στο στοίχημα και αξίζει το ρίσκο στο διπλό ενώ και ο Ολυμπιακός έχει το ίδιο πλεονέκτημα κόντρα στην Μπάγερν και επίσης μπορεί αν βρεθεί σε καλή μέρα να τα καταφέρει…