logo as
   [218] ΟΚΑΙΑΜΑ - ΡΟΑΣΟ ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ 1-0  [217] ΓΙΑΜΑΓΚΑΤΑ - ΕΧΙΜΕ 1-0  [222] ΜΠΟΥΤΣΕΟΝ - ΜΠΟΥΣΑΝ Ι ΠΑΡΚ 0-1  [214] ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ - ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ 1-1  [216] ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ - ΤΣΕΣΠΑΚΟΥΣΑΤΣΟΥ 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό
 12/12/2019

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία κλέβει την παράσταση στα σημερινά παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξ’ ορισμού δύσκολη αποστολή ενώ θα αγωνιστούν χωρίς τον ηγέτη τους, τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής με πρόβλημα στον προσαγωγό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του: « Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει ομαδικά και είναι πολύ καλή, ειδικά στην έδρα της. Εστιάζουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου τον ρυθμό, γιατί θα υπάρχουν πολλοί αιφνιδιασμοί. Φυσικά θα πρέπει να μειώσουμε τον μέσο όρο τους στην επίθεση, με το να μην τους δίνουμε εύκολους πόντους. Είναι σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και θα σκοράρουν. Όμως, όπως είπα και πριν θα πρέπει να τους το κάνουμε δύσκολο. Θα πρέπει να έχουμε συμπαγή άμυνα και να σκοράρουμε. Θα πρέπει να ελέγξουμε και να περιορίσουμε τη δημιουργικότητα του Καμπάτζο. Έχουμε σπουδαίους σκόρερ και εκτελεστές στην περιφέρεια. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε το ποστ απ παιχνίδι του Ντεκ».

Για την απουσία του Σπανούλη τόνισε: «Αλλάξει κάποια από τα πλάνα μας, αλλά έχουμε αρκετά γκαρντ στο ροτέισον. Οπότε ο επόμενος που ακολουθεί θα κληθεί να καλύψει το κενό. Πρέπει να βγουν μπροστά οι άλλοι περιφερειακοί και να κάνουν κάποια έξτρα δουλειά».

Η Ρεάλ από την πλευρά της θα αγωνιστεί δίχως τον Σέρχιο Γιουλ. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας με επτά σερί νίκες στο ενεργητικό της ενώ έχει και την παράδοση υπέρ της με επτά νίκες και μία ήττα σε σύνολο οκτώ εντός έδρας αγώνων από τις 15/04/2014 και μετά.