logo as
   [860] ΡΟΑΣΟ ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ - ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ 0-1  [859] ΟΚΑΙΑΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ 1-0  [862] ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ - ΟΥΛΣΑΝ 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Υπόσχεται κέρδη…
 24/11/2014

Το ΣΚΟΡ6 παίζεται σε όλες τις κούρσες, από την 1η μέχρι και την 6η ενώ το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 5η.

Στην πρώτη ιπποδρομία, ΤΖΙΑΡΙΝΟ και ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ δείχνουν ότι μπορούν να πετύχουν ρεπετισιόν στις νίκες. Φυσικά δεν αποκλείονται και οι ΜΑΪ ΛΙΤΛ ΦΡΕΝΤ και ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ.

Στην 2η κούρσα με εννιά συμμετοχές, σίγουρα το πλεονέκτημα και λόγω χαμηλών βαρών έχει η ΦΟΥΛΝΕΪ που πάντως προέρχεται από σημαντικό ρεπό. Από εκεί και πέρα, δεν αμελούνται και οι ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΡΕΝΤ ΕΡΜΕΣ, ΜΑΚΙΑΡΑ.

Στην 3η ιπποδρομία, η ΧΕΪΓΟΥΑΡΝΤ ΓΚΕΡΛ είναι σαφέστατα το μεγάλο φαβορί για να επιστρέψει στις νίκες. Πάντως οι πρόσφατες εμφανίσεις των ΚΟΚΝΕΫ ΡΑΪΜ και ΑΛΝΤΕΡΤΟΝ τις καθιστούν ιδιαίτερα υπολογίσιμες.

Στην 4η κούρσα, η απόσταση ευνοεί λογικά τον ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ και τον ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ, με τον πρώτο μάλιστα ίππο να έχει και σχετικά χαμηλά βάρη σε σχέση με τους υπόλοιπους που ερίζουν για την νίκη. Δεν αγνοούνται φυσικά και οι ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ, ΒΕΛΒΕΤ ΑΝΤΕΡΓΚΡΑΟΥΝΤ.

Πολύ ανοιχτή δείχνει και η 5η διαδρομή, όπου ένα μικρό προβάδισμα ίσως δώσουμε στον ΠΗΚ ΘΡΗ που φρεσκαρίστηκε και έκανε καλή δοκιμή. Από εκεί και πέρα, σταθεροί και υπολογίσιμοι οι πάντα ποιοτικοί ΣΟΟΥ ΜΗ ΔΕ ΛΑΪΝ, ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ και ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ.

Τέλος στην 6η ιπποδρομία, η μάχη για την νίκη θα γίνει ανάμεσα σε ΙΝΒΙΣΙΜΠΛ ΒΙΝΣ και ΚΛΑΣΙΚΟ ενώ για τις πίσω θέσεις στην συγκεκριμένη απόσταση, ελπίδες εμφάνισης τους, έχουν οι ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ και ΓΚΑΜΠΥ.

ΣΚΟΡ6: 2-6 / 2-4-9 / 3 / 4-5 / 2-4-5 / 4-5 (72 στήλες)
ΣΚΟΡ4: 1-2-4-5-8-9 / 3 / 5 / 1-2-3-4-5 (30 στήλες)