logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Φαβορί υπάρχουν αλλά...
 20/5/2017

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Στην 1η ιπποδρομία, ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ και ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΪΝ λογικά θα παλέψουν για την νίκη. Από εκεί και πέρα κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και η ΣΙΛΚΕΛΥ.

Στην 2η διαδρομή και στα 1100 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικοί και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ και ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ που έχουν τον πρώτο λόγο ενώ δεν αγνοούνται και οι ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ, ΟΟΥΤ ΚΟΥΤΟΥΡ.

Στην τρίτη κούρσα, ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ δείχνει να μην έχει αντίπαλο σε τέτοιες αποστάσεις και μπορεί να επικρατήσει. Για τις πίσω θέσεις οι ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ, ΖΗΤΗΣ και ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ.

Στην τέταρτη ιπποδρομία ο ΣΚΑΙ ΣΙΠ με την ισχυρή ίππευση που έχει εξασφαλίσει μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Από κοντά και ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ ενώ θα παλέψουν και οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ, ΣΙΝΤΕΡΣ.

Στην 5η κούρσα, τα 1400 μέτρα ίσως να ευνοήσουν την ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ που έχει δείξει αξιόλογες δυνατότητες. Από εκεί και πέρα, η κυριότερος αντίπαλος της, είναι η ΡΕΤΡΟ ΛΕΪΝΤΥ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ, ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ.

Στην 6η ιπποδρομία, ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ με τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει κάνει, έχει σαφέστατο προβάδισμα για την νίκη. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται οι ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ και ΧΕΚΤΙΡ ΓΟΥΟΡ.

Τέλος στην 7η διαδρομή, ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον φορμαρισμένο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, με τον κύριο αντίπαλο να είναι ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ. Κοντά στην άφιξη αναμένονται και οι ΓΙΩΡΓΟΣ Π, ΝΕΣΤΟΡΑΣ.