logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Από νωρίς με... τζακ-ποτ!
 1/9/2017

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα, ενώ το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 3η μέχρι και την 6η.

Στην 1η ιπποδρομία από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης μας είναι: 2-7-4-1-8.

Στην 2η διαδρομή και στα 1200 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικοί και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ και ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ έχοντας τον πρώτο λόγο ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΟΥΝΕΕΜΠ, ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ.

Στην 3η κούρσα, ο ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ δείχνει να μην έχει αντίπαλο σε τέτοιες αποστάσεις και μπορεί να επικρατήσει. Για τις πίσω θέσεις παίζονται και οι ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ, ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ και ΕΛΕΝΗ ΚΑΡ.

Στην τέταρτη ιπποδρομία, ο ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ εντυπωσίασε στην προετοιμασία του και μπορεί να φτάσει στη νίκη αλλά θα παλέψει πολύ με τον δυνατό ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ. Σε κοντινή απόσταση και οι ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ, ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ.

Στην 5η κούρσα, όλοι οι ίπποι είναι πολύ δυνατοί αλλά η ποιότητα και τα χαμηλά βάρη του ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ του δίνουν τον πρώτο λόγο. Από κοντά πάντως και οι ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ.

Τέλος, για την 6η κούρσα, όλα δείχνουν ανοιχτά με τις συμμετοχές 9 ίππων. Ένα προβάδισμα λόγω αρχικής ταχύτητας ίσως έχει ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ (ο νικητής του ντέρμπι) αλλά από κοντά θα είναι και οι ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ, ΝΤΑΪΒΕΡΝΤΙΤΟ.