logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Μεγάλο τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ6!
 10/11/2017

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 4η μέχρι και την 7η ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Στην 1η ιπποδρομία, ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ και ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ λογικά θα παλέψουν για την νίκη. Από εκεί και πέρα κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ, ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ.

Στην 2η διαδρομή και στα 1400 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικοί και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΛΑΚΝΑΟΥ και ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ που έχουν τον πρώτο λόγο ενώ δεν αγνοούνται και οι ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ, ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ.

Στην τρίτη κούρσα, ο ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ έχει κάνει εξαιρετικές δοκιμές και μπορεί να επικρατήσει έστω και αν είναι η πρώτη του συμμετοχή. Για τις πίσω θέσεις οι ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ και ΤΑΟΥΑΛΗΦ.

Στην τέταρτη ιπποδρομία ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ με την ισχυρή ίππευση που έχει εξασφαλίσει μπορεί να συνεχίσει στις νίκες. Από κοντά και ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ ενώ θα παλέψουν και οι ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ, ΤΖΙΑΡΙΝΟ.

Στην 5η κούρσα, τα 1200 μέτρα ίσως να ευνοήσουν τον ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ που έχει δείξει αξιόλογες δυνατότητες. Από εκεί και πέρα, ο κυριότερος αντίπαλος του, είναι ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ, ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ.

Στην 6η ιπποδρομία, ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝ με τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει κάνει, έχει σαφέστατο προβάδισμα για την νίκη. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται οι ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ και ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ.

Τέλος στην 7η διαδρομή, ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον φορμαρισμένο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ, με τον κύριο αντίπαλο να είναι ο ΡΑΜΠΕΡΣ. Κοντά στην άφιξη αναμένονται και οι ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ, ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ.