logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αξιόλογο πρόγραμμα!
 15/12/2017

Το δημοφιλές ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα ενώ το πρώτο ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 1η μέχρι και την 4η και το δεύτερο από την 5η μέχρι και την 8η.

Στην πρώτη κούρσα και στα 1400 μέτρα, με τρεις μόλις συμμετοχές, ο ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ δείχνει να έχει το προβάδισμα, εξασφαλίζοντας και ισχυρή ίππευση.

Στην δεύτερη διαδρομή για τα 1200 μέτρα, με 12 συμμετέχοντες, η προτίμηση μας θα πάει στον ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ, ακολουθεί ο ΝΤΕΦΙ ΛΟΥΠΙΝΟΥΣ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ, ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ.

Στην τρίτη κούρσα και στα 1400 μέτρα, ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ μπορεί να φτάσει στην νίκη. Φυσικά δεν αμελούνται και οι ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ, ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ, ΒΕΤΕΡ που μπορούν να απειλήσουν.

Στην τέταρτη διαδρομή και στα 1200 μέτρα, ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ αν φύγει καλά στην εκκίνηση, έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, κύριος αντίπαλος ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Στην 5η ιπποδρομία, ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει ελαφρύ προβάδισμα. Από κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΜΕΪ ΣΚΑΙ, ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ.

Στην 6η κούρσα και στα 1400 μέτρα, αρκετοί φοράδες έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στην νίκη και η διαδρομή δείχνει πολύ «ανοιχτή». Η προτίμηση μας θα πάει κατά σειρά σε ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ, ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ, ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ και ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ.

Στην 7η κούρσα, στα 1400 μέτρα και πάλι, ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ και ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ λογικά θα δώσουν την μεγάλη μάχη για την νίκη. Στα πολύπλοκα στοιχήματα και για την έκπληξη παίζεται ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ ενώ δεν αγνοείται και ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ.

Τέλος, στην 8η διαδρομή, ο ΝΑΣΜΙ δείχνει το τελευταίο διάστημα σταθερότητα στην απόδοση του κα μπορεί να φτάσει στην νίκη. Από κοντά και οι ΦΙΛΙΠ, ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ ενώ για την έκπληξη παίζεται και ο ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ.