logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ικανοποιητικό πρόγραμμα!
 26/1/2018

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα, ενώ το ΣΚΟΡ4 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 6η διαδρομή.

Στην πρώτη κούρσα η προτίμηση μας θα πάει στον ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ που σε αυτά τα μέτρα (1400) μπορεί να παρουσιαστεί πολύ δυνατός. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ, ΚΕΪΠ ΡΑΘ, ΣΙΛΟ.

Στην δεύτερη ιπποδρομία, ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ μπορεί να πάρει την πρώτη νίκη αφού αντιμετωπίζει ίππους που δεν έχουν περισσότερη ποιότητα. Δεν αγνοούνται βέβαια και οι ΜΠΑΖΟΥΛΑ, ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ και ΜΟΥΝΕΕΜΠ.

Στην 3η διαδρομή στα 1100 μέτρα, η ΜΕΪ ΣΚΑΪ λογικά θα πάρει κεφάλι στην κούρσα και έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει πρώτη το φίνις. Από εκεί και πέρα, στην συγκεκριμένη απόσταση μπορεί να αποδειχτεί πιο ανταγωνιστική η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ ενώ για τις πίσω θέσεις παίζονται και οι ΝΤΙΛΑΪΛΑ, ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ.

Στην 4η κούρσα στα 1800 μέτρα όλα δείχνουν ανοιχτά. Οι ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ και ΔΑΝΑΟΣ δείχνουν ένα κλικ πιο πάνω από τους υπόλοιπους ίππους αλλά δεν αμελούνται και οι ΚΟΥΪΝΤΕΟ, ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ.

Στην 5η ιπποδρομία, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι ο ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ. Από εκεί και πέρα για τις πίσω θέσεις αλλά και πιθανόν που μπορούν να απειλήσουν περισσότερο είναι οι ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ, ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ και ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ.

Τέλος, στην 6η ιπποδρομία, θα στηρίξουμε τον ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ που σε αυτήν την απόσταση (1575) μπορεί να παρουσιαστεί πολύ δυνατός. Βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ποιοτικός ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ ενώ δεν αμελούνται και οι ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ.