logo as
   [212] ΤΙΧΟΥΑΝΑ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ Half 0-1  [211] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ Half 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Με… παγίδες!
 9/2/2018

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 4η μέχρι και την 7η ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Στην 1η ιπποδρομία κάνει ντεμπούτο ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ, έχει καλές συστάσεις και μπορεί να επικρατήσει. Φυσικά δεν αμελούνται και οι σταθεροί ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ και ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ που θα παλέψουν.

Στην 2η διαδρομή και στα 1575 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικοί και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ και ΑΤΤΙΛΑΣ έχοντας τον πρώτο λόγο ενώ δεν αγνοούνται και οι ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ και ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ.

Στην 3η κούρσα, ο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ δείχνει πολύ ικανός σε τέτοιες αποστάσεις βάση των δοκιμών του και μπορεί να ξεκινήσει την σταδιοδρομία του με νίκη. Για τις πίσω θέσεις παίζονται και οι ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ, ΑΔΩΝΙΣ, ΑΛ ΦΑΛΑΚ.

Στην τέταρτη ιπποδρομία, ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ εντυπωσίασε και μπορεί να φτάσει στη νίκη αλλά θα παλέψει πολύ με τον δυνατό ΦΥΓΟΝΙΚΟ. Σε κοντινή απόσταση και οι ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ, ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ.

Στην 5η κούρσα, όλοι οι ίπποι είναι πολύ δυνατοί αλλά η ποιότητα του ΒΕΡΤΙΚΑΛ του δίνουν τον πρώτο λόγο. Από κοντά πάντως και οι ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ, ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΫΣ, ΒΕΤΕΡ.

Στην 6η ιπποδρομία, που δείχνει πολύ δύσκολη, η προτίμηση μας θα πάει κυρίως σε ΜΕΪΛΗΝ και ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ ενώ δεν μπορούν να αγνοηθούν και οι ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ, ΟΛΙΑΝΝΑ που μπορούν να απειλήσουν.

Τέλος, για την 7η κούρσα, όλα δείχνουν ανοιχτά με τις συμμετοχές 8 φοράδων. Ένα προβάδισμα λόγω αρχικής ταχύτητας ίσως έχει η ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ αλλά από κοντά θα είναι και οι ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ, ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ.