logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Οι δυσκολίες φέρνουν... χρήμα!
 2/3/2018

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, ενώ έχουμε και δυο ΣΚΟΡ4, με το πρώτο να διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 4η και το δεύτερο από την 5η μέχρι και την 8η.

Στην 1η ιπποδρομία, ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ και ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ λογικά θα παλέψουν για την νίκη. Από εκεί και πέρα κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ.

Στην 2η διαδρομή και στα 1000 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικοί και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ και ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ που έχουν τον πρώτο λόγο ενώ δεν αγνοούνται και οι ΤΑΟΥΑΛΗΦ, ΔΕ ΦΟΣΙΛ.

Στην τρίτη κούρσα, ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ έχει κάνει εξαιρετικές δοκιμές και μπορεί να επικρατήσει. Για τις πίσω θέσεις παίζονται οι ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ, ΕΣΚΑΝΤΑΡΙ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ.

Στην τέταρτη ιπποδρομία η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ με την ισχυρή ίππευση που έχει εξασφαλίσει μπορεί να πάρει την δεύτερη νίκη. Από κοντά και η ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ ενώ θα παλέψουν και οι ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ, ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ.

Στην 5η κούρσα, τα 1100 μέτρα ίσως να ευνοήσουν την ΟΛΙΑΝΝΑ που έχει δείξει αξιόλογες δυνατότητες. Από εκεί και πέρα, κύρια αντίπαλος της, είναι η ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΜΕΪΛΗΝ, ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ.

Στην 6η ιπποδρομία, ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ με τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει κάνει, έχει σαφέστατο προβάδισμα για την νίκη. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται οι ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ και ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ.

Στην 7η διαδρομή, ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον φορμαρισμένο ΦΑΟΥΣΤΟ, με τον κύριο αντίπαλο να είναι ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ. Κοντά στην άφιξη αναμένονται και οι ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ, ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ.

Τέλος στην 8η κούρσα, ο ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ δείχνει σε καλή κατάσταση και μπορεί να ελπίζει στην νίκη, αλλά δεν αμελούνται και οι ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ, ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ και ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ που δείχνουν ικανή να απειλήσουν.