logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αξιόλογο πρόγραμμα!
 9/3/2018

Στην πρώτη κούρσα και στα 1800 μέτρα, από το Σαντιγύ, η σειρά προτίμησης μας είναι: 4-1-2.

Στην δεύτερη διαδρομή για τα 1900 μέτρα, και πάλι από το Σαντιγύ της Γαλλίας, η σειρά προτίμησης μας είναι: 1-7-2-9.

Στην τρίτη κούρσα και στα 1575 μέτρα, ο ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ μπορεί να φτάσει στην νίκη. Φυσικά δεν αμελούνται και οι ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ, ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ, ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ που μπορούν να απειλήσουν.

Στην τέταρτη διαδρομή και στα 1300 μέτρα, η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ αν φύγει καλά στην εκκίνηση, έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, κύριος αντίπαλος ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ, ΣΙΛΚΕΛΥ.

Στην 5η κούρσα και στα 1300 μέτρα, αρκετοί έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στην νίκη και η διαδρομή δείχνει πολύ «ανοιχτή». Η προτίμηση μας θα πάει κατά σειρά σε ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ, ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΑΪΒΙΓΚ, ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ και ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ.

Στην 6η ιπποδρομία, ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει ελαφρύ προβάδισμα. Από κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, ΤΖΙΑΡΙΝΟ, ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ.

Τέλος, στην 7η διαδρομή, η ΜΕΪ ΣΚΑΪ δείχνει το τελευταίο διάστημα σταθερότητα στην απόδοση της και μπορεί να φτάσει στην νίκη. Από κοντά και οι ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ, ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ ενώ για την έκπληξη παίζεται και ο ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ.