logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υπόσχεται χρήμα!
 23/3/2018

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 4η μέχρι και την 7η ενώ το ΣΚΟΡ3 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 3η.

Στην πρώτη κούρσα, από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης μας είναι: 3-2-1-5.

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1800 μέτρα κα πάλι από το Λα Τεστ της Γαλλίας, η προτίμηση μας θα πάει κατά σειρά σε: 6-8-3-7.

Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στην ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ, από κοντά η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΒΟΛΒΗ, ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ.

Στην 4η κούρσα, ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ έχει την ποιότητα για να πετύχει την πρώτη του νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΝΕΪΠΛΣ, ΜΟΥΝΕΕΜΠ.

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1200 μέτρα, η ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΟΛΙΑΝΝΑ, ΑΛΜΕΡΙΤΑ ΜΟΥΝ, ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ.

Στην 6η κούρσα λογικά ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ δεν έχει αντίπαλο και θα κυνηγήσει μια ακόμα νίκη. Για τις πίσω θέσεις παίζονται αρκετά οι ΑΤΤΙΛΑΣ, ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ και ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ.

Τέλος, στην 7η ιπποδρομία για το κύπελλο της 25ης Μαρτίου, οι ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ και ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης. Από εκεί και πέρα για την έκπληξη παίζονται και οι ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ, ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ.