logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Πρόγραμμα με… παγίδες!
 30/3/2018

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 1η μέχρι και την 4η ενώ το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η.

Στην 1η ιπποδρομία κάνει ντεμπούτο ο ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ, έχει καλές συστάσεις και μπορεί να επικρατήσει. Φυσικά δεν αμελούνται και οι ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ και ΜΑΝΟΥΣΟΣ που θα παλέψουν, έχοντας «φάει» μια κούρσα.

Στην 2η διαδρομή και στα 1400 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικοί και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ και ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΙΣ, όμως οι καλές δοκιμές των πρωτοεμφανιζόμενων ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ και ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜ. Μας ωθούν να τους συμπεριλάβουμε στα βασικά άλογα ακόμα και για επικράτηση.

Στην 3η κούρσα, η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ δείχνει πολύ ικανή σε τέτοιες αποστάσεις βάση των δοκιμών τΗς και μπορεί να πετύχει δεύτερη σερί νίκη. Για τις πίσω θέσεις παίζονται και οι ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ, ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ και ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.

Στην τέταρτη ιπποδρομία, ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ εντυπωσίασε και μπορεί να φτάσει στη νίκη αλλά θα παλέψει πολύ με τον δυνατό ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ. Σε κοντινή απόσταση και οι ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ, ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΝΤ ΕΝΤ.

Στην 5η κούρσα, όλοι οι ίπποι είναι πολύ δυνατοί αλλά η ποιότητα του ΖΗΤΗ του δίνουν τον πρώτο λόγο. Από κοντά πάντως και οι ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ, ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ, ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ.

Στην 6η ιπποδρομία, που δείχνει πολύ δύσκολη, η προτίμηση μας θα πάει κυρίως σε ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ και ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ ενώ δεν μπορούν να αγνοηθούν και οι ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ, ΦΑΟΥΣΤΟ που μπορούν να απειλήσουν.

Στην 7η διαδρομή στα 1575 μέτρα, το προβάδισμα θα πάει στον φορμαρισμένο ΕΝΣΑΪΝ, μπορεί περισσότερο να τον απειλήσει ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ ενώ δεν αγνοούνται για τα πολύπλοκα στοιχήματα και οι ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ, ΚΟΥΪΝΤΕΟ.

Τέλος, για την 8η κούρσα, όλα δείχνουν ανοιχτά με τις συμμετοχές 10 φοράδων. Ένα προβάδισμα λόγω αρχικής ταχύτητας ίσως έχει η ΣΑΟΥΘΗ ΣΗ ΜΠΕΛ αλλά από κοντά θα είναι και οι ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ, ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ, ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ.