logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ6!
 13/4/2018

Το δημοφιλές ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 3η μέχρι και την 8η κούρσα, το πρώτο ΣΚΟΡ4 από την 1η μέχρι και την 4η και το δεύτερο ΣΚΟΡ4 από την 5η μέχρι και την 8η.

Στην πρώτη κούρσα και στα 1400 μέτρα, ο ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ έχει δείξει σταθερότητα και μπορεί να πάρει την νίκη ενώ από κοντά και ο ΝΤΑΝΣ. ΡΕΪΝΜΠΛ. Δεν αμελούνται και οι ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ, ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ.

Στην δεύτερη διαδρομή για τα 1000 μέτρα, αναμένεται μονομαχία μεταξύ των ΓΟΥΕΝΤ. ΓΙΕΣΤ και ΚΡΥΣΤ. ΣΤΑΝΖΑ όπου έχουν περισσότερη ποιότητα. Για τις πίσω θέσεις οι ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ και ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ.

Στην τρίτη κούρσα και πάλι στα 1000 μέτρα, ο ΦΑΪΝ ΕΝ ΝΤΑΝΤΥ μπορεί να φτάσει στην νίκη. Φυσικά δεν αμελούνται και οι ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ, ΝΑΣΜΙ και ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ που μπορούν να απειλήσουν.

Στην τέταρτη διαδρομή και στα 1000 μέτρα, ο σταθερός ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΕΡ αν φύγει καλά στην εκκίνηση, έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, κύριος αντίπαλος ο ΠΗΤΕΡ ΛΕΟΝΑΡΝΤ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΟΥΡΜΠΛ. ΣΟΟΥΛ, ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΙ.

Στην 5η κούρσα και στα 1300 μέτρα, αρκετοί έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στην νίκη και η διαδρομή δείχνει πολύ «ανοιχτή». Η προτίμηση μας θα πάει κατά σειρά σε ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ, ΑΣΤΕΡΙΩΝ και ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟ.

Στην 6η κούρσα με 14 άλογα και σε απόσταση 1400 μέτρα, ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ μπορεί να κάνει την έκπληξη, αλλά πάντα υπολογίσιμος ο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ. Δεν αμελούνται και οι ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ, ΔΕ ΦΟΥΛΓ. ΕΝΤ και ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ.

Στην 7η ιπποδρομία, ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει ελαφρύ προβάδισμα. Από κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, ΟΝΟΡΑΜΠΛ, ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ.

Τέλος, στην 8η διαδρομή, ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ δείχνει το τελευταίο διάστημα σταθερότητα στην απόδοση του και μπορεί να φτάσει στην νίκη. Από κοντά και οι ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ, ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ ενώ για την έκπληξη παίζεται και ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ.