logo as
   [208] ΜΑΖΑΤΛΑΝ - ΧΟΥΑΡΕΖ Half 0-0  [210] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ 1-0  [206] ΟΠΕΡΑΡΙΟ - ΑΒΑΙ Final 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Υπόσχεται χρήμα!
 2/11/2018

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 6η κούρσα ενώ το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 3η μέχρι και την 6η.

Στην πρώτη κούρσα, ο σταθερός ΤΑΟΥΑΛΗΦ μπορεί να πετύχει δεύτερη διαδοχική νίκη έχοντας κύριο αντίπαλο τον ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ. Δεν αγνοούνται βέβαια και οι ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ και ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ.

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1575 μέτρα, η μάχη αναμένεται μεταξύ του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ και του ΑΓΓΕΛΟΥ αλλά κοντά στην άφιξη και πιθανόν να σημειώσουν την έκπληξη είναι οι ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ και ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ.

Στην τρίτη ιπποδρομία, η κούρσα δείχνει αρκετά ανοιχτή. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ, από κοντά ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ, ΜΑΣΚΟΥΡ.

Στην 4η κούρσα, ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ έχει την ποιότητα για να πετύχει την νίκη αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ, ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ.

Στην 5η κούρσα λογικά ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΛΑΪΤ έχει πλεονέκτημα με τα χαμηλά του βάρη και θα κυνηγήσει μια ακόμα νίκη. Για τις πίσω θέσεις παίζονται αρκετά οι ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ και ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ.

Τέλος, στην 6η ιπποδρομία, οι ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ και ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ θα είναι οι βασικές διεκδικήτριες της νίκης. Από εκεί και πέρα για την έκπληξη παίζονται και οι ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ, ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ.