logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Οι δυσκολίες φέρνουν... χρήμα!
 14/12/2018

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 4η μέχρι και την 7η ενώ το ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Στην 1η κούρσα από την Γαλλία, η σειρά προτίμησης μας είναι: 7-9-4-3-11.

Στην 2η διαδρομή και πάλι από τον ιππόδρομο του ντωβίλ, η σειρά προτίμησης είναι: 5-2-3-4-7.

Στην 3η ιπποδρομία, ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ και ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ λογικά θα παλέψουν για την νίκη. Από εκεί και πέρα κοντά στην άφιξη μπορεί να είναι και οι ΦΛΑΪΝΓΚ ΕΡΜΗΣ, ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ.

Στην 4η διαδρομή και στα 1575 μέτρα, ένα κλικ πιο ποιοτικοί και σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι ΜΑΚΚΑΑΡ και ΟΡΚ που έχουν τον πρώτο λόγο ενώ δεν αγνοούνται και οι ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ, ΝΕΪΣΑΝ.

Στην 5η ιπποδρομία, με 10 εγγραφές, ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ με την ισχυρή ίππευση που έχει εξασφαλίσει μπορεί να πάρει την νίκη. Από κοντά και ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ ενώ θα παλέψουν και οι ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ, ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ.

Στην 6η κούρσα, τα 1400 μέτρα ίσως να ευνοήσουν την ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ που έχει δείξει αξιόλογες δυνατότητες. Από εκεί και πέρα, κύρια αντίπαλος της, είναι η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ ενώ δεν αγνοούνται και οι ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ, ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ.

Τέλος, στην 7η ιπποδρομία, ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ με τις τελευταίες εμφανίσεις που έχει κάνει, έχει σαφέστατο προβάδισμα για την νίκη. Για τα πολύπλοκα στοιχήματα παίζονται οι ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ, ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ, ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ.