logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Θα έχει ενδιαφέρον!
 9/6/2019

Το ΣΚΟΡ3 διεξάγεται από την 1η μέχρι και την 3η κούρσα, το ΣΚΟΡ4 από την 4η μέχρι και την 7η και το ΣΚΟΡ6 από την 2η μέχρι και την 7η.

1ιπποδρομια
ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ. Σε αυτόν θα στηρίξουμε το παιχνίδι μας στη πρώτη ιπποδρομία της ημέρας πάρα το ντεμπούτο που πάντα κρύβει κίνδυνους. ΕΥΡΙΔΙΚΗ θα είναι η επιλογή μας για το δίδυμο.

2ιπποδρομια
Στη προηγουμένη συγκέντρωση προτείναμε την ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ που άνοιξε με πάνω από 40 γκανιάν αλλά μετά τις δηλώσεις του προπονητή της παίχτηκε αρκετά. Δεν πρόλαβε να μπει στο δίδυμο μετρά από ατυχή διαδρομή να δούμε αν θα τα καταφέρει σήμερα σε μια πάρα πολύ ανοικτή διαδρομή. Για όλες μπορούμε να πούμε μια καλή κουβέντα και όλες έρχονται από προειδοποιητικές εμφανίσεις. Η σύνθεση διαδρομής είναι πολύπλοκη χωρίς κάποια γρήγορη να ξεχωρίζει και όλα μπορούν να συμβούν. ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ με πολύ ευνοϊκά βάρη η δεύτερη επιλογή μας.

3ιπποδρομια
Κουρσα για δυο δείχνει η κούρσα 6+ ετών αφού ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ και ο πολύ καλός ΑΛ ΧΑΜΝΤ αναμένεται να παλέψουν για την νίκη. ΚΡ.ΤΖΙΝΙΟΥΣ θα προσπαθήσει και αυτός για διάκριση.

4ιπποδρομια
Πολλοί σπρίντερ μαζευτήκαν στην 4 ιπποδρομία που θα διεξαχθεί στα 1100. ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ, ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ και ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΑΙΣΟΝ ξεχωρίζουν με το πρώτο να είναι η βάση του παιχνιδιού μας.

5ιπποδρομια
ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και συναρπαστικό αναμένεται το θέαμα αφού 5 από τα καλύτερα αλόγα του ιπποδρόμου θα αναμετρηθούν στα 1400. ΧΑΒΙΛΤΑΡ στηρίξαμε στο έπαθλο ταχύτητας τον ίδιο θα στηρίξουμε και τώρα αφού έδειξε ποσό μεγάλο άλογο είναι. Όλα όμως τα αλόγα έχουν τύχη αφού πρόκειται για μια εξαιρετικά ανοικτή κούρσα. Ο πρόσφατος νικητής ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ μάλλον θα οδηγήσει στο ρυθμό του και θα βάλει δύσκολα σε όλους.

6ιπποδρομια
1575 μετρά και πολλοί οι υποψήφιοι για την νίκη. ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ στα μέτρα που περιμένουμε να δούμε τις πραγματικές του δυνατότητες ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ που πετάει στις πρόβες αλλά είναι ροκ και ΤΑΝΤΑΡΑΚ που πρώτη φορά δούλεψε καλά οι κύριοι πρωταγωνιστές ΜΠΟΜΠΙΟ και ΠΡΑΙΜ ΜΙΝΙΣΤΕΡ θα τους πλαισιώσουν.

7ιπποδρομια
Δυο νίκες στην Αγγλία έχει ο ΚΟΜΠΡΑΙΖ που προβάλει το φαβορί της κούρσας. ΕΛΕΓΚΑΝΤ ΜΠΑΟΥΝΤ έφαγε κούρσα και θα είναι ο βασικός του αντίπαλος. Όλοι υπολογίζονται ( εκτός του ΓΚΟΛΝΤΕΝ ) για τις υπόλοιπες θέσεις.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σκορ4: 2-3-5/5-6/1-4-7/6
Σκορ6: 3-6/2-3-5/2-3-5/6/1-4-7/6