logo as
   [124] ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΕΣΤΕΡ 1-0  [123] ΠΙΡΙΝ ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ - ΕΤΑΡ 1924 ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Γιορτή με το 73ο Ντέρμπι!
 20/10/2019

Εξαιρετικό το σημερινό πρόγραμμα από τον Μαρκόπουλο, όπου σαφέστατα ξεχωρίζει το 73ο ελληνικό ντέρμπι. Δεν λείπουν και άλλα μεγάλα έπαθλα όπως το κύπελλο Αρτέμιδος, ενώ σε όλες τις διαδρομές, η πρόγνωση είναι αρκετά δύσκολη αλλά σίγουρα υπόσχεται χρήμα.

Το δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ6 διεξάγεται από την 2η μέχρι και την 7η κούρσα, ενώ υπάρχουν το ΣΚΟΡ4 παίζεται από την 4η μέχρι και 7η κούρσα. Παράλληλα υπάρχει και ΣΚΟΡ3 από την 1η μέχρι και την 3η.

Στην πρώτη κούρσα, ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ, ΦΛΑΙΝΓΚ ΕΡΜΗΣ, ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ.

Στην δεύτερη κούρσα και τα 1300 μέτρα, ΦΡΕΝΤΣΜΑΝ ΚΡΗΚ και ΣΑΡΡΕΙ ΜΠΡΗΖ λογικά θα παλέψουν για την νίκη, με το πρώτο να έχει και ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν αγνοούνται και οι ΚΑΛΑ ΣΒΕΒΑ, ΦΕΙΔΙΑΣ, ΛΑΟΦΙΛΟΣ για τα πολύπλοκα στοιχήματα.

Στην τρίτη ιπποδρομία, ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ είχε κερδίσει προ ημερών τον ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΙ ΦΟΡ ΜΗ και λογικά έχει τον πρώτο λόγο και πάλι. Από εκεί και πέρα, ο ΕΝΣΑΙΝ στην καλή του μέρα μπορεί να μπει σφήνα στους άλλους δυο ενώ για την έκπληξη, ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ.

Στην 4η κούρσα, ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ έχει την ποιότητα για να επιστρέψει στις νίκες αλλά καιροφυλαχτεί ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ όπου αν βρει καλή θέση στο κάγκελο μπορεί να απειλήσει. Για την έκπληξη μπορούν οι ΜΠΑΙ ΔΕ ΛΟ, ΣΠΙΝ ΤΟΠ.

Στην 5η ιπποδρομία, και στα 1800 μέτρα, για το έπαθλο Αρτέμιδος, η ΣΕΝΣ ΟΦ ΝΤΑΪΡΕΞΙΟΝ αν φύγει καλά μπορεί να περάσει πρώτη το φίνις. Από κοντά και οι ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ, ΕΥΡΙΔΙΚΗ, ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ και ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΤΖΑΣΜΙΝ.

Στην 6η κούρσα και το ελληνικό ντέρμπι, τρεις ίπποι δείχνουν ένα κλικ πιο πάνω και σε τοπ φόρμα αυτήν την στιγμή. Πρόκειται για τον ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝ, τον ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ και τον ΑΛΑΝΑΡΙ. Δεν αμελούνται βέβαια και οι ΑΠΛΗΚΤΟΝ, ΔΕ ΝΤΡΗΜ.

Τέλος στην 8η κούρσα και στα 1200 μέτρα, ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΙΤ είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του. Από κοντά και ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ ενώ παίζονται αρκετά και οι ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΤΑΝΖΑ.