logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Βραδιά των φιλοξενούμενων!
 22/7/2014

ΣΟΥΤΙΕΣΚΑ – ΣΕΡΙΦ
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρ. (Σλοβακία) – Νιου Σεντς (Ουαλία). Η ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, έκανε δύσκολη την υπόθεση – πρόκριση για την Σουτιέσκα. Το πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο ξεκινάει στις 8 Αυγούστου. Αμφίβολος είναι ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Λούκιτς (29/5 πέρσι με Σμεντερέβο).

Με υποθήκη του 2-0 του πρώτου αγώνα, η Σέριφ θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Καλή η ψυχολογία στην ομάδα και υπάρχει πίστη για την πρόκριση. Το νέο πρωτάθλημα στη Μολδαβία ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΣΕΡΙΦ – ΣΟΥΤΓΙΕΣΚΑ 2-0

Ο Μουρεσάν στο 71’ άνοιξε το σκορ και ο Ισά στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΒΑΛΕΤΤΑ
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Η Καραμπάγκ, με τη νίκη της 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, κρατάει, πλέον την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά στην πρόκριση. Στις 10 Αυγούστου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα στο Αζερμπαϊτζάν.

Δύσκολα, πλέον, τα πράγματα για τη Βαλέττα, μετά την ήττα στο πρώτο ματς. Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα στη Μάλτα και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της προετοιμασίας της. Τιμωρημένος είναι ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Καμιλιέρι (27/0 πέρσι με Χιμπέρνιανς).

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΒΑΛΕΤΤΑ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ 0-1

Με γκολ στο 18’ του Τσουμπίνιο, η Καραμπάγκ νίκησε 1-0. Στο 84’ η Βαλέττα έμεινε με δέκα παίκτες.

ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, στο «Μπέλε Βιου» του Ριλ (60 χλμ. από τη φυσική της έδρα). Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σερίφ (Μολδαβία) – Σουτκιέσκα (Μαυροβούνιο). Η Νιου Σεντς, θεωρητικά, ελπίζει, μετά την ήττα της, 1-0 στο πρώτο ματς, υπολείπεται, πάντως, σε δυναμικότητα της αντιπάλου της. Οι υποχρεώσεις της στην Ουαλία ξεκινούν στις 11/8 με το Λιγκ Καπ (στις 22/8 αρχίζει το πρωτάθλημα).

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη της στο πρώτο ματς. Αναβλήθηκε ο εντός έδρας αγώνας με την Τρέντσιν για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα. Εχει ξεκινήσει τη σεζόν με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς σε Σούπερ Καπ, πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ. – ΝΙΟΥ ΣΑΪΝΤΣ 1-0

Με τέρμα του Τσίκος στο 52’, η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε 1-0 στο πρώτο ματς.

ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ – ΜΠΑΤΕ ΜΠ.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κλιφτονβίλ (Β. Ιρλανδία) – Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία). Η Σκεντερμπέου πήρε την ισοπαλία (0-0) στο πρώτο ματς με τη ΜΠΑΤΕ Μπορισόφ και απέκτησε ψυχολογία εν όψει της ρεβάνς. Στις 16/8 θα αντιμετωπίσει τη Φλαμουρτάρι στο Σούπερ Καπ και στις 22/8 ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα στην Αλβανία.

«Κόλλησε» η ΜΠΑΤΕ στο πρώτο ματς και καλείται τώρα να πάρει αποτέλεσμα στην Αλβανία. Την περασμένη Παρασκευή για το πρωτάθλημα Λευκορωσίας, νίκησε 3-1 εκτός της Σλατσκ. Προηγήθηκε στο 8’, ισοφαρίστηκε στο 21’, αλλά πέτυχε δύο γκολ στο 24’ και στο 94’. Μάχεται με την Ντιναμό Μινσκ για τον τίτλο.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΜΠΑΤΕ ΜΠ. – ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ 0-0
Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά το ματς τελείωσε τελικά 0-0.

ΤΟΡΣΧΑΒΝ Β36 – ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο (τεχνητός χλοοτάπητας), στην ίδια πόλη που εδρεύει η Τορσχάβν Β36. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο). Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Λίνκολν Ρεν Ιμπς από το Γιβραλτάρ, αλλά το εμπόδιο της Παρτιζάν αποδεικνύεται υψηλό. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ντος Σάντος (8/0).

Η Παρτιζάν επιβεβαίωσε στο πρώτο ματς, τον τίτλο του φαβορί και απομένει πλέον η τυπική επικύρωση της πρόκρισης. Ο τεχνικός Μάρκο Νίκολιτς μπορεί να δηλώνει ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, αλλά τα πράγματα, ουσιαστικά, έχουν κριθεί. Στις 9 Αυγούστου ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα στη Σερβία.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΤΟΡΣΧΑΒΝ 3-0

Δύο γκολ πέτυχε ο Λάζοβιτς στο 14’ και στο 64’ και ο Σκούλετιτς στο 71’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη δανέζικη Ααλμποργκ. Δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Ζαλγκίρις, μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, μετά από διακοπή ενός μήνα, επαναρχίζει το πρωτάθλημα Λιθουανίας όπου οδηγεί την κούρσα (με έξι βαθμούς διαφορά από τη 2η Τράκαλ) με μόλις μία ήττα σε 19 αγώνες.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έθεσε ισχυρές βάσεις πρόκρισης, μετά τη νίκη της στον πρώτο αγώνα. Στην πρεμιέρα του κροατικού πρωταθλήματος, την περασμένη Παρασκευή, νίκησε 4-0 εντός έδρας τη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα. Στο ημίχρονο ήταν μπροστά 1-0 και ανέβασε στροφές στην επανάληψη.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 2-0

Ο Σουντάνι στο 58’ άνοιξε το σκορ και ο Αντολιτς στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ΜΠΑΤΕ Μπ. (Λευκορωσία) – Σκεντερμπέου (Αλβανία). Η Ντέμπρετσεν θα επιδιώξει στην έδρα της να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Ουγγαρία, όπου στο Σούπερ Καπ, στις 11/7, έχασε στα πέναλτι από την Ούιπεστ. Αμφίβολος είναι ο επιθετικός Τίζα (7/0 πέρσι).

Η ημιεπαγγελματική Κλιφτονβίλ ελπίζει για την πρόκριση, έχει όμως πολλές αδυναμίες. Για πρώτη φορά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που δεν έχασε στο 5ο της ματς με τον τεχνικό Τόμι Μπρέσλιν να δηλώνει περήφανος για τους παίκτες του. Το νέο πρωτάθλημα στη Β. Ιρλανδία ξεκινάει στις 9 Αυγούστου.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ 0-0

Καλύτερη η Ντέμπρετσεν, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν έφτασε τελικά στο γκολ.