logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με… θέα τον τελικό!
 22/7/2014

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ-ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
Κλασσική μάχη Παραγουάης-Ουρουγουάης σε επίπεδο συλλόγων είναι η συγκεκριμένη. Επιτυχία για την Νασιονάλ Ασουνσιόν η συμμετοχή στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Μορινίγκο (συνεχίζει στον πάγκο της), έβγαλε αήττητη με 4 νίκες τα 5 εντός έδρας ματς που έδωσε φέτος στο θεσμό.

Έχει υποδεχθεί άλλες τρεις φορές ομάδες από την Ουρουγουάη, μετρώντας μια ισοπαλία. Μεταγραφικά αποκτήθηκαν οι επιθετικοί Σ. Ντομίνγκες, Καρντόσο, Μπρίαν Μοντενέγκρο, ο αμυντικός Βελάσκες και ο μέσος Ακόστα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, ενώ τραυματίας είναι ο στράικερ Μπαριέντος.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Η Νασιονάλ Ασουνσιόν επικράτησε 1-0 της Άρσεναλ Σαραντί, στο πρώτο ματς εντός έδρας και στον επαναληπτικό αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ μετέχει σε ημιτελικά του Λιμπερταδόρες κι έχει τον επαναληπτικό στην έδρα της. Η ομάδα του Κουρουσέτ στις 5 φετινές εξορμήσεις στον θεσμό είχε 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Σε 8 επισκέψεις στην Παραγουάη έχει 6 ισοπαλίες, 2 ήττες.

Η ομάδα δεν έχει αλλάξει ενώ αποκτήθηκε ο στράικερ Μπογκοσιάν. Η Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ έκανε μια καλή προετοιμασία στην Αργεντινή, δίνοντας και δυνατά φιλικά, στα οποία έδειξε καλά στοιχεία, ενώ μειονέκτημα ήταν τα αμυντικά κενά. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Η Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ απέκλεισε την Ατλέτικο Νασιονάλ νικώντας με 2-0 στο πρώτο ματς εκτός και με 1-0 στον επαναληπτικό.

• Αναφορικά με το τι ισχύει, μετράει το εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος οι ομάδες οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι. Διπλός και ο τελικός, αλλά δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Εκεί, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, οι ομάδες οδηγούνται σε παράταση και πέναλτι, αν χρειαστούν.