logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στην Πράγα!
 29/7/2014

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΜΑΛΜΕ
Η Σπάρτα Πράγας έκανε πλάκα στην Λεβάντια, στον προηγούμενο γύρο, ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Μάλιστα η ομάδα του Λαβίτσκα δεν θέλει να την πατήσει όπως πέρσι, που αποκλείστηκε, από μια άλλη σουηδική ομάδα, τη Χάκεν, στον 2ογύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα από την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στην Τσεχία.

Αποκτήθηκε ο πορτιέρο Μπιτσίκ που αντικατέστησε τον Βάτσλικ, ο οποίος πήγε στη Βασιλεία. Επίσης ήρθε και ο κεντρικός αμυντικός Κόβακ. Προέρχεται απο το εκτός 2-1 επί της Μποέμιανς 1905 στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε, πως η Σπάρτα Πράγα επιβλήθηκε με 7-0 της Λεβάντια στο πρώτο ματς εντός, ενώ στον επαναληπτικό αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1.

Με δυσκολία κατάφερε η Μάλμε να βγάλει εκτός τη Βέντσπλς και να προχωρήσει. Η ομάδα του Χαρέιντε δεν είναι ίδια με την περσινή ομάδα, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Σουηδία. Βέβαια είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, ούσα στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας με 11 νίκες, 4 ισοπαλίες σε 16 ματς.

Ωστόσο πριν από δέκα μέρες παραχώρησε τον μέσο Αλμπορνόζ και τον αμυντικό Γιάνσον. Παράλληλα ο σούπερ επιθετικός μέσος και αρχηγός Μόλινς, χάνει τη σεζόν. Οι βασικοί αμυντικοί Ελάντερ, Γιόχανσον είναι τραυματίες και αμφίβολοι, εκτός αποστολής ο χρήσιμος μέσος Τερν. Τελευταία απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Μεχμέτι, που είναι στη διάθεση του Χαρέιντε.

Η Μάλμε άφησε εκτός την Βέντσπλς φέρνοντας 0-0 στο πρώτο ματς εντός έδρας ενώ στον επαναληπτικό νίκησε με 1-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σπάρτα Πράγας – Μάλμε Χ (ημ.)