logo as
   [944] ΑΛ ΓΟΥΑΧΝΤΑ - ΑΛ ΧΑΖΜ 0-2  [946] ΜΟΥΡΑ - ΡΟΓΚΑΣΚΑ 2-2  [951] ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 0-1  [948] ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ - ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ Half 0-0  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-2  [947] ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

«Γερμανικό» τεστ για Αστέρα!
 31/7/2014

Για τρίτη φορά στην ιστορία της η Μάιντζ θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις «εξαργυρώνοντας» την εξαιρετική περυσινή της πορεία, όπου κατέλαβε την 7η θέση. Φέτος πορεύεται με νέο τεχνικό, τον Δανό Κάσπερ Χιούλμαντ. Χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες πάντως εκτός συνόρων, όπου έχει άλλωστε δώσει μόλις οκτώ ματς!

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας Στέφανος Καπίνο αποκτήθηκε από την Μάιντζ και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ξεχωρίζει ο Ιάπωνας φορ Οκαζάκι, ενώ ο δεύτερος περυσινός σκόρερ Τσούπο Μότινγκ συνεχίζει την καριέρα του στην Σάλκε.

Αν και στην ρεβάνς φλέρταρε με… γκέλα καθώς η Ροβάνιεμι μετέτρεψε το 2-0 σε 2-2 σε λιγότερο από δέκα λεπτά, ο Αστέρας ανέβασε στροφές στο φινάλε και πανηγύρισε τη νίκη πρόκριση έναντι των Φινλανδών. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη των Αρκάδων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που δηλώνουν αποφασισμένοι για μάχη στην Γερμανία!

Δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Μπαράλες, όπως και ο χρήσιμος μέσος Ουσέρο. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Παντελιάδης. Το πρωτάθλημα Ελλάδας ξεκινά 23/8.

Πως προκρίθηκε:
Ο Αστέρας Τρίπολης απέκλεισε την Ροβάνιεμι στον προηγούμενο γύρο με εντός έδρας νίκη (4-2) και ισοπαλία (1-1) στην Φινλανδία.

Πιθανές συνθέσεις:
Μάιντζ:
Κάριους, Μπροσίνσκι, Νοβέσκι, Μπελ, Ντίας, Γκαϊς, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Μίλερ, Κου, Τζούριτσιτς, Οκαζάκι
Αστέρας Τρ.: Θεοδωρόπουλο, Παντελιάδη, Γκοϊαν, Ζησόπουλο, Λούι, Μουνάφο, Κουρμπέλη, Μπατιμπανγκά, Μάσα, Ρόλε, Ντε Μπλάσις