logo as
   [949] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΡΑΙΟΒΑ - ΚΛΟΥΖ 0-1  [950] ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-4  [947] ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ Final 0-3  
 
 
 
 
 
 
 

Παίζονται πολλά…
 27/8/2014

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει υποδεχτεί στα κύπελλα Ευρώπης επτά φορές ομάδα από την Ιταλία και παραμένει αήττητη με έξι νίκες και μια ισοπαλία. Αντίθετα, η Νάπολι σε τέσσερις εξορμήσεις της ισπανικό έδαφος, μετράει δυο νίκες και ισάριθμες ήττες.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Νάπολι – Μπιλμπάο 1-1
Ο Μουνιαΐν έκανε το 0-1 στο 41' για την Μπιλμπάο, ο Ιγκουαΐν ισοφάρισε στο 68' και οι λογαριασμοί είναι ορθάνοιχτοι.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΝΑΠΟΛΙ
Sold out το ματς. Η Μπιλμπάο (Ισπανία) έκανε εξαιρετική εμφάνιση μέχρι το 60' στην έδρα της Νάπολι, προηγήθηκε δικαίως, αλλά μετά το 1-1 στο 68' κάθισε στην άμυνα και από τύχη δεν ηττήθηκε. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε εξαιρετικό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού. Στο πρωτάθλημα άρχισε με ήττα (1-0) στη Μάλαγα, αν και αδικήθηκε κατάφωρα από τη διαιτησία.

Τρεις παίκτες από το ρόστερ προορίζονται για μεταγραφή και δεν υπολογίζονται, με την απουσία τους να μην αποτελεί πρόβλημα.

Η Νάπολι (Ιταλία) έδωσε το πρώτο επίσημο ματς απέναντι στην Μπιλμπάο φέτος, έκανε το 1-1 στο 68' και τότε άρχισε να παίρνει τα πάνω της, είχε ευκαιρίες για να πάει με νικηφόρο αποτέλεσμα στον επαναληπτικό. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έχει πίεση και ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να τη μετριάσει, λέγοντας ότι ενδεχόμενος αποκλεισμός από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα ισοδυναμεί με καταστροφή. Η ενίσχυσή της δεν είναι σημαντική στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο μέσος Τζεμαϊλί τίθεται προς πώληση (πάει Μίλαν) και δεν υπολογίζεται, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι ακραίοι μπακ Ενρίκε και Σούνιγκα.

Εκτίμηση
Μπιλμπάο-Νάπολι 1