logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Υποχωρεί ο άσος της Βερόνα
 15/9/2014

Βερόνα – Παλέρμο 1.409
Η Βερόνα (8 διεθνείς) είχε πολύ καλή παρουσία από τη μέση και μπροστά στο εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα, έχασε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες, στο φινάλε λίγο έλειψε να μείνει με άδεια χέρια, εν γένει δίκαιη η μοιρασιά. Έδειξε ότι και φέτος θα σκοράρει αρκετά, με τον βετεράνο φορ Λούκα Τόνι να διανύει παρατεταμένη περίοδο... νεότητας. Έκλεισε τις μεταγραφές της με την απόκτηση του επιθετικού Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό (αναμένεται να βοηθήσει).

Εκτός δράσης ο ακραίος μεσοαμυντικός Σάλα (15/1 πέρυσι), αμφίβολος δίνεται ο βασικός τερμ. Ραφαέλ. Έτοιμος και ο μέσος Καμπανιάρο (10/1 με Μπραγκαντίνο).

Τελευταίος αγώνας:
Αταλάντα – Βερόνα 0-0

Η Παλέρμο (6 διεθνείς) έκανε ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στη Σαμπντόρια, προηγήθηκε στο 7ο λεπτό, εν συνεχεία προτίμησε να περιμένει στο μισό γήπεδο, δεν εκμεταλλεύτηκε το ότι από το 41' έπαιζε με παίκτη παραπάνω, δεν τελείωσε τις φάσεις της και δέχθηκε το 1-1 από «στημένη» φάση, στο 91'. Υπήρξε γκρίνια μετά το ματς, ηρεμία ζήτησε ο τεχνικός Μπέπε Ιακίνι. Πήρε τον στόπερ Κοσταρικανό στόπερ Γκονσάλες (έλαμψε στο Μουντιάλ, 17/1 με Κολόμπους Κρου), ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά, πούλησε τον φορ Ερνάντες (28/14 πέρυσι).

Εκτός ο μέσος Ντέλα Ρόκα (9/0 πέρυσι με Μπολόνια), ενώ αμφίβολος ο αριστερός μπακ Λαζαάρ (31/0 με Βαρέζε και Παλέρμο), χτύπησε και λείπει ο βασικός στόπερ Μουνιός (1-0, 33/3 πέρυσι).

Τελευταίος αγώνας:
Παλέρμο – Σαμπντόρια 1-1

7' Ντιμπάλα – 91' Γκασταλντέλο

Πιθανές συνθέσεις:
Βερόνα:
Ράφαελ, Μάρκεζ, Αγκοστίνι, Μόρας, Μάρτιτς, Ομπαντί, Γιάνκοβιτς, Χαλφρέοσον, Ταχτσίδης, Τόνι, Τάλεμπ
Παλέρμο: Σορεντίνο, Πισάνο, Τέρτζι, Λάζααρ Αντέλκοβιτς, Φεντάλ, Μπαρέτο, Ριγκόνι, Μπολτζόνι, Βάσκεζ, Ντιμπαλά

• Η Βερόνα πέρυσι είχε δέκα over στα 12 τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Παλέρμο σημείωσε μόλις ένα διπλό στα 19 τελευταία εκτός έδρας ματς στην Serie A.
• Η Παλέρμο μετρά επτά under στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ματς στην Serie A.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Βερόνα – Παλέρμο 1





Βαθμολογία 2023-24