logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι νεοφώτιστων!
 15/9/2014

ΕΪΜΠΑΡ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 479 χλμ
Εχει κερδίσει τις εντυπώσεις η νεοφώτιστη Εϊμπάρ, η οποία δεν πτοείται από το δύσκολο πρόγραμμα που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Νίκη επί της Σοσιεδάδ, αξιοπρεπή εμφάνιση με την Ατλέτικο και η Εϊμπάρ έχει αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να διεκδικήσει την παραμονή της. Για το στόχο αυτό σημαντικά είναι ματς όπως αυτό με τη Λα Κορούνια όπου οι Βάσκοι θα παλέψουν για το τρίποντο.

Τελευταίος αγώνας
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΕΪΜΠΑΡ 2-1

11' Μιράντα, 25' Μάντζουκιτς / 33' Αμπραχαμ

Δεν ξεκίνησε καλά η Λα Κορούνια. Αν και είχε βατούς αντιπάλους τις πρώτες αγωνιστικές (Γρανάδα, Βαγιεκάνο), αγνοεί τη νίκη, για την οποία θα προσπαθήσει στη Βασκωνία. Ο Βίκτορ Φερνάντεθ περιμένει ότι ο αμυντικός Ντιακιτέ θα είναι έτοιμος από άποψης φυσικής κατάστασης, καθώς αφίχθη την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Γενικά πολλοί παίκτες ήρθαν προς το τέλος με τον Τοτσέ να επισημαίνει: "Θα έπρεπε να κλείσει νωρίτερα το ρόστερ, αλλά η αγορά βάζει τους νόμους στις μεταγραφές".

Τελευταίος αγώνας
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 2-2

7' Χοσέ Ροντρίγκεθ, 95' πέν. Κουένκα / 40', 73' Μπουένο

Πιθανές συνθέσεις:
Εϊμπάρ:
Τσάμπι Ιρουρέτα – Μπόβεδα, Αλμπεντόζα, Ρ. Νάβας, Άμπραχαμ – Εράστι, Ντ. Γκαρθία – Κάπα, Αρουαμπαρένα, Χάβι Λάρα – Άνχελ
Λα Κορούνια: Λουξ – Λάουρε, Σίντνεϊ, Λόπο, Κανέγια – Χ. Ντομίνχεθ – Κουένκα, Χ. Ροντρίγκεθ, Μεντούνιανιν, Λουιζίνιο – Τοτσέ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εϊμπάρ – Λα Κορούνια G





Βαθμολογία 2023-24