logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ
 22/9/2014

Τις δυο τελευταίες φορές που ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε στην έδρα του, τον ΠΑΟΚ διατηρεί αήττητο με μια νίκη και μια ισοπαλία (2011-12: 1-1 και 2013-14: 2-0).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ
Ο Παναιτωλικός πήρε δύο σημαντικές ισοπαλίες απέναντι σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, παραμένει όμως χωρίς νίκη και αυτή θα επιδιώξει στο πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Χάβος ζητάει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση, καθώς η ομάδα του έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού έχει πλέον στις προπονήσεις και το νεοαποκτηθέντα επιθετικό Βασιλείου, από τον οποίο περιμένει σημαντική βοήθεια στη συνέχεια. Αντίθετα, ενοχλήσεις αισθάνεται ο ακραίος επιθετικός Βιγιαφάνιες.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο εύκολες και με αρκετά γκολ νίκες με τον Πλατανιά στα Χανιά και τη Νίκη Βόλου στην Τούμπα και καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει σερί, περνώντας από μία πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Αγρινίου. Χθες βράδυ αντιμετώπισε τη Ντιναμό Μινσκ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αναστασιάδης θα συνυπολογίσει την κόπωση από τον συγκεκριμένα αγώνα για τα πλάνα του, αν και το ματς με τον Παναιτωλικό γίνεται τη Δευτέρα. Πρόβλημα αποτελεί η απουσία του τραυματία Τζαβέλλα, που παίζει πλέον ως στόπερ, ενώ από τραυματισμό προέρχεται και ο Γκολάσα.

Εκτίμηση
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ Over





Βαθμολογία 2023-24