logo as
   [233] ΠΕΝΑΦΙΕΛ - ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη στο Μάντσεστερ!
 30/9/2014

ΜΑΝTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΟΜΑ
Έχοντας κάνει ξεκίνημα με ήττα στον όμιλο στις καθυστερήσεις από τη Μπάγερν, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει περιθώρια για απώλειες στον δύσκολο όμιλό της, υποδεχόμενη τη Ρόμα. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνει μπαίνει σε περιπέτειες από νωρίς όσον αφορά την πρόκριση.

Ο μπακ Σαμπαλέτα επιστρέφει από τιμωρία, όμως είναι εκτός ο μέσος Νασρί (βασικός), ο επίσης βασικός μέσος Φερνάντο και ο αναπληρωματικός μπακ Νάστασιτς. Διαθέσιμος ο χρήσιμος επιθετικός Γιόβετιτς, επιστρέφει στον πάγκο μετά από τιμωρία ο κόουτς Πελεγκρίνι.

Προηγούμενος αγώνας:
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-0

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα στο Μόναχο από ένα γκολ του Μπόατενγκ στις καθυστερήσεις.

Η Ρόμα έκανε... προπόνηση και τίποτα περισσότερο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 4-0 και το τελικό 5-1 σήμανε την ιδανική επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είναι εξαιρετική (και) φέτος, στο ιταλικό πρωτάθλημα μετράει μόνο νίκες μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγωνιστικών. Δεν έχει καλή παράδοση στην Αγγλία, καθώς σε 16 ματς έχει μόλις μία νίκη (1-5-10).

Μοναδικό ερωτηματικό η ετοιμότητα του βασικού τερμ. Ντε Σάντκτις, καθώς επιστρέφει ο επιθετικός Ιτούρμπε. Γνωστές οι απουσίες της, καθώς παραμένουν εκτός δράσης ο μέσος – αρχηγός Ντε Ρόσι , ο επίσης μέσος Στροτμαν, ο φορ Μποριέλο και οι κεντρικοί αμυντικοί Αστόρι και Κάσταν.

Προηγούμενος αγώνας:
Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-1

Καταιγιστική η Ρόμα, σκόραρε με τους Ιτούρμπε (6'), Ζερβίνιο (10, 31'), Μάικον (20') και Ιγκνάσεβιτς (αυτογκόλ στο 50'). Μείωσε ο Μουσά στο 82'.

Πιθανές συνθέσεις:
Μάντσεστερ Σίτι:
Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Τουρέ, Φερναντίνιο, Μίλνερ, Σίλβα, Τζέκο, Αγουέρο
Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μανωλάς, Γιανγκά-Μπιουά, Κόουλ, Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς, Κεϊτά, Τζερβίνιο, Τότι, Φλορέντσι

• Η Ρόμα μετρά επτά over στα οκτώ τελευταία ματς στο Champions League (υπολογίζονται και αναμετρήσεις των προκριματικών).
• Η Μάντσεστερ Σίτι μετρά τρεις σερί ήττες στο Champions League (υπολογίζονται και αναμετρήσεις των προκριματικών).
• Η Ρόμα μετρά μόλις μια ισοπαλία και επτά ήττες στα επτά τελευταία ματς Champions League επί αγγλικού εδάφους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Μάντσεστερ Σίτι – Ρόμα Χ2