logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Προβάδισμα η έδρα
 25/10/2014

ΤΟΥΝ-ΑΑΡΑΟΥ
Μάλλον τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η Τουν που απέσπασε λευκή ισοπαλία εκτός από την Σιόν. Όπως και να έχει πάντως, η ομάδα του Ουρς Φίσερ με μια ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια δείχνει ικανή για το κάτι παραπάνω φέτος, με όπλο την έδρα (τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία εντός).

Στον αγωνιστικό τομέα, εξέτισε και επιστρέφει ο Γκλάρνερ (μπακ). Κοντά στην επιστροφή του, ο Ζίνο (νεοαποκτηθείς μέσος), αλλά παραμένουν αμφίβολοι για συμμετοχή οι Σκένκελ (στόπερ), Ρέϊνμαν (στόπερ), Φερέϊρα (μέσος) και Λέϊτε (ανα/κος κίπερ) λόγω τραυματισμών.

Μακριά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, η Ααράου ηττήθηκε με 3-0 εντός από την Σεν Γκάλεν. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την εμφάνιση ο Σβεν Κριστ που προσπαθεί να βρει το κλειδί για σταθερότητα στην απόδοση της, με στόχο και φέτος την εξασφάλιση της παραμονής. Μόλις μια φορά στα δέκα τελευταία, κράτησε το μηδέν πίσω.

Στα αγωνιστικά, συνεχίζουν να λείπουν και οι Γκάουρατς (Λετονός φορ) και Σκουλτζ (μέσος) που δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΙΟΝ
Προηγήθηκε στο σκορ και παρά την πίεση που δέχτηκε στην επανάληψη κράτησε την νίκη με 1-0 εκτός επί της Γιουνγκ Μπόϊς. Διατηρείται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα χωρίς πάντως να ενθουσιάζει με την απόδοση της. Μεσοβδόμαδα πήρε ισοπαλία από την Λουντογκόρετς στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός.

Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο Γκονζάλες (εξτρέμ) που εξέτισε. Αμφίβολοι για συμμετοχή δίνονται οι Σαφάρι (μπακ), Σάμουελ (στόπερ), Σαρ (στόπερ) και Στρέλερ (φορ) λόγω τραυματισμού. Μακροχρόνια απών ο Ιβάνοφ (στόπερ).

Είχε τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, έχοντας και δυο δοκάρια, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία εντός στην Τουν. Έδειξε πάντως βελτίωση με τον ερχομό του Σμάτζιτς στον πάγκο (μαζί με τον Βρίες) και είναι δυο αγωνιστικές αήττητη. Το δυνατό σημείο της, παραμένει η καλή αμυντική λειτουργία.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά, συνεχίζουν να λείπουν οι Ασιφουά (φορ), Βάνινς (κίπερ) και Βάντσακ (στόπερ, αρχηγός) λόγω τραυματισμών. Αμφίβολος ο Γιαρτέϊ (χαφ).

Εκτίμηση
Τουν-Ααράου 1
Βασιλεία-Σιόν Χ Ημ. / Χ-1 (Η-Τ)





Βαθμολογία 2023-24