logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με παράδοση η Τζένοα
 24/11/2014

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Τζένοα, που «τρέχει» ένα αήττητο έξι αγωνιστικών, ενώ μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, συμπεριλαμβανόμενης και της σπουδαίας επιτυχίας (1-0) επι της πρωταθλήτριας και πρωτοπόρου Γιουβέντους. Αήττητη εντός έδρας από τις 28 Σεπτεμβρίου, δείχνει ικανή για το κάτι παραπάνω φέτος, αλλά ορθώς ο τεχνικός Γκασπερίνι «ρίχνει» τους τόνους.

«Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον μπροστά μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να παραμείνουμε ταπεινοί».

Δεν υπολογίζεται ο βασικός μέσος Στουράρο που είναι τιμωρημένος, ενώ μακροχρόνια απουσιάζουν οι Φετφατζίδης και ντε Μάιο. Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι βασικοί Ρινκόν και Κούτσκα που δίνονται αμφίβολοι.

Θετικά η σεζόν και για την Παλέρμο που εσχάτως έχει βρει ρυθμό σε άμυνα και επίθεση και έχει αποκομίσει επτά βαθμούς από την τελευταία τριάδα αγώνων όπου ξεχώριζει το διπλό στην έδρα της Μίλαν. «Σεβόμαστε την σπουδαία ομάδα της Τζένοα που καθοδηγείται από έναν μεγάλο προπονητή! Θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε εξαιρετικό παιχνίδι για να επιστρέψουμε με θετικό αποτέλεσμα» τόνισε παραμονές του ματς, ο τεχνικός Ιακίνι.

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με μοναδικό ερωτηματικό την ετοιμότητα του αναπληρωματικού Μπολζόνι.

Πιθανές συνθέσεις:
Τζένοα:
Περίν., Ρονάκλια, Μπουρντίσο, Μαρκέσε, Εντενίλσον, Μπερτολάτσι, Ρινκόν, Αντονέλι, Περότι, Μάτρι, Κουτσκα
Παλέρμο: Σορεντίνο, Μουνιόθ, Γκονζάλεθ, Αντζέλκοβιτς, Μοργκανέλα, Ριγκόνι, Μαρέσκα, Μπαρέτο, Λαζααρ, Βάθκεθ, Ντιμπαλά

• Η Τζένοα μετρά έξι under στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Παλέρμο μετρά τέσσερα σερί εκτός έδρας under.
• Η Τζένοα παραμένει αήττητη κόντρα στην Παλέρμο στα εννέα τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Τζένοα μετρά πέντε under στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς κόντρα σην Παλέρμο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Τζένοα – Παλέρμο Χ (ημ.)





Βαθμολογία 2023-24