logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Με παράδοση η Βέρντερ
 1/2/2015

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΧΕΡΤΑ 398xlm
Η ομάδα του Βίκτορ Σκρίπνικ ήταν η πιο κινητική στο μεταγραφικό παζάρι! Απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές και έδιωξε άλλους τόσους. Σημαντικότερες προσθήκες… από την Χόφενχαϊμ ο τερματοφύλακας Καστέιλς και ο αμυντικός Βέστεργκαρντ με στόχο την βελτίωση της χειρότερης άμυνας του πρωταθλήματος με παθητικό πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι! Αποχώρησαν οι “γκρινιάρηδες” Ελία, Ομπρανιάκ και Πέτερσεν! Στα φιλικά πέτυχε δεκατρία γκολ σε πέντε δυνατούς αγώνες! Η απώλεια του κεντρικού αμυντικού Προυντλ είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.

Τελευταίος αγώνας:
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-1

Σέλκε 3’, Μπάρτελς 62’ – Χούμελς 69’

Οι πρωτευουσιάνοι τελείωσαν τον πρώτο γύρο με μία νίκη σε πέντε αγώνες και στα φιλικά απογοήτευσαν. Μεταγραφές δεν έγιναν! Ο κόουτς Γιός Λούχουκαϊ πιέζεται για αποτελέσματα. Εκτός έδρας χειροτερεύει η εικόνα της! Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς και έχει μια νίκη! Αν σκεφτούμε τις απουσίες… Χοσογκάι (τιμωρημένος), Καλού (Κόπα Άφρικα), Τσιγκέρτσι, Σιέλμπρεντ, Μπεν Χατίρα, Μπάουμγιοχαν (τραυματίες) και την κακή παράδοση (…χωρίς νίκη στην Βρέμη από 2005/06) τότε αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία του αγώνα.

Τελευταίος αγώνας:
ΧΕΡΤΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 0-5

Μπρουκς αυτ. 23’, Σαλίχοβιτς 26’, 39’, Σίπλοκ 74’, Ρούντι 84’

• Η Βέρντερ μετρά 13 over στα 15 τελευταία ματς κόντρα στην Χέρτα.
• Η Βέρντερ μετρά έξι σερί εντός έδρας νίκες κόντρα στην Χέρτα σε όλες τις διοργανώσεις.
• Η Χέρτα μετρά μόλις ένα διπλό στα 14 τελευταία εκτός έδρας ματς.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 251xlm
Η επιστροφή του επιθετικού Τζι και η απόκτηση του μέσου Χόιμπιεργκ (Μπάγερν Μονάχου) ήταν δύο σημαντικές κινήσεις για την Άουγκσμπουργκ! Το ρόστερ του κόουτς Μάρκους Βάιντσιρλ έχει λύσεις καθώς, η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία φέτος, ψάχνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο! Εντός έδρας φέτος, σε οκτώ ματς, έχει χάσει μόνο από Ντόρτμουντ και Μπάγερν! Δυνατή έδρα, δυνατή ομάδα με μοναδικές σημαντικές απώλειες τον αριστερό μπακ Μπαμπά ελέω Κόπα Άφρικα και τον βασικό φορ Μάταβτζ (τραυματίας).

Τελευταίος αγώνας:
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-1

Φόιλνερ 20’, Μπομπαντίγια 51’ – Κρούζε 3’

Τα αμυντικά προβλήματα στο φινάλε χάλασαν τον καλό πρώτο γύρο αλλά η ομάδα παραμένει κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Στα φιλικά εντυπωσίασε ειδικά στο 7-0 απέναντι στην Μπρόντμπι (Δανία)! Μεταγραφές δεν έκανε! Ποντάρει στην καλά δουλεμένη επίθεση και ελπίζει σε αμυντική βελτίωση. Θετική είδηση για τον κόουτς Γκίσντολ η ετοιμότητα του βασικού μέσο-επιθετικού Φόλαντ. Τα προβλήματα υπάρχουν στην ταλαιπωρημένη άμυνα με τραυματία τον βασικό στόπερ Σούλε και τον Κορεάτη αριστερό μπακ Κιμ στο Ασιατικό κύπελλο!

Τελευταίος αγώνας:
ΧΕΡΤΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 0-5

Μπρουκς αυτ. 23’, Σαλίχοβιτς 26’, 39’, Σίπλοκ 74’, Ρούντι 84’

• Η Άουγκσμποργκ μετρά οκτώ over στα δέκα τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Αουγκσμπουργκ μετρά έξι νίκες στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς.
• Η Αουγκσμπουργκ μετρά τρία σερί εντός έδρας under κόντρα στην Χοφενχάιμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Βέρντερ – Χέρτα 1
Άουγκσμπουργκ – Χοφενχάιμ G





Βαθμολογία 2023-24