logo as
   [935] ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ - ΟΝΤΡΑ ΟΠΟΛΕ Final 0-1  [943] ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ 2-0  [940] ΚΑΛΜΑΡ - ΓΚΑΙΣ 1-2  [937] ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 0-6  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχες σε όλα τα μέτωπα!
 4/3/2015

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΣΤΕΡ
Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη σημαντικό πλήγμα όσον αφορά την υπεράσπιση του τίτλου, καθώς έχασε από τη Λίβερπουλ εκτός έδρας και δύσκολα ελπίζει σε πρωτιά. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν σαφώς προβληματισμένος από την άνευρη εμφάνιση των παικτών του και θέλει να αποφύγει απέναντι στη Λέστερ γκέλα παρόμοια με αυτή κόντρα στη Χαλ πριν από λίγο καιρό. Η Σίτι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, κάτι αν μη τι άλλο παρήγορο σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Η Λέστερ είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ανασυνταχθεί καθώς δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον μπορεί να είναι τελευταία στη βαθμολογία με τέσσερις σερί ήττες, αλλά το προηγούμενο ματς με την Έβερτον έδειξε πως αν μη τι άλλο θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι βέβαια ο πρώτος στόχος είναι το Χ. Εκτός ξανά ο βασικός τερματοφύλακας Σμάιχελ, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Η Νιούκαστλ επανήλθε μετά την πεντάρα από τη Σίτι επιστέφοντας στις νίκες με αντίπαλο την Άστον Βίλα. Θεωρητικά, η ομάδα του Τζον Κάρβερ δεν έχει βαθμολογικές σκοτούρες και μπορεί να παίξει ελεύθερα με τη Γιουνάιτεντ για να ικανοποιήσει τον κόσμο. Εκτός οι Σ. Τέιλορ και Ντάμετ (μπακ) και ο τερματοφύλακας Έλιοτ, αλλά και οι μέσοι Καμπελά, Τιοτέ, Ντε Γιόνγκ και Άαρονς. Τιμωρημένος ο μέσος Κόλμπακ. Μπορεί να επιστρέψει ο μπακ Χαινταρά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της αλλά τουλάχιστον κέρδισε τη Σάντερλαντ με τον Ρούνεϊ να επιστρέφει στα γκολ. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ πρέπει να βελτιώσει το ρεκόρ της εκτός έδρας καθώς η Λίβερπουλ παραμονεύει για την τετράδα και δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες. Εκτός ο βασικός επιθετικός Φαν Πέρσι και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βαλδές, έχουν κάποια προβλήματα οι Ντε Χέα (τερμ.), Σο και Τζόουνς (μπακ).

ΚΠΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η ΚΠΡ έχασε το προηγούμενο παιχνίδι της από τη Χαλ και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά θα είναι πιο ξεκούραστη καθώς δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο. Ο Κρις Ράμσει θέλει μία μεγάλη εμφάνιση από τους παίκτες του απέναντι στη γειτονική Άρσεναλ. Εκτός ξανά ο μέσος Φαουρλίν, ο μέσος Φερ και ο μπακ Νταν. Μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Σάντρο και ο μπακ Ονουόχα, αλλά και ο μεσοαμυντικός Ίσλα. Τιμωρημένος ο μέσος Μπάρτον.

Η Άρσεναλ έδωσε απάντηση σε όσους την επέκριναν μετά την ήττα από τη Μονακό κερδίζοντας την Έβερτον και παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αρσέν Βενγκέρ ξέρει όμως πως τα μαχαίρια θα ξαναβγούν σε περίπτωση γκέλας με την ΚΠΡ και περιμένει από τους παίκτες του να σταθούν στο ύψος τους στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι. Οι μέσοι Αρτέτα, Ντιαμπί, Γουίλσιρ, Φλαμινί και ο μπακ Ντεμπισί είναι εκτός.

ΣΤΟΟΥΚ – ΕΒΕΡΤΟΝ
Η Στόουκ πήρε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Άστον Βίλα με άλλη μία κεφαλιά του Κράουτς. Η ομάδα του Μαρκ Χιούζ είναι άνετη βαθμολογικά καθώς δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό ενώ δεν κυνηγά κάτι παραπάνω. Όμως αυτό έχει δείξει πως μπορεί να την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη καθώς παίζει χωρίς άγχος. Εκτός είναι ξανά λόγω τραυματισμών οι επιθετικοί Οντεμβινγκί και Μπόγιαν, ο μέσος Άιρλαντ και οι μπακ Μουνιέσα και Σόκρος.

Η Έβερτον είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει πόντο στην έδρα της Άρσεναλ και έτσι παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να είναι μόλις έξι πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παραδέχεται πως η ομάδα του είναι ντεφορμέ και ψάχνει λύσεις. Εκτός ο μεσοαμυντικός Οβιέδο, ο μπακ Χίμπερτ, ο μέσος Πίενααρ, ο εξτρέμ ΜακΓκίντι και ο μπακ Μπέινς. Μπορεί να επιστρέψει ο μπακ Ατσού.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Η Τότεναμ δεν βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της σεζόν καθώς αποκλείστηκε από την Ευρώπη, ενώ έχασε και στον τελικό του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι την περασμένη Κυριακή. Επίσης είναι δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει να μείνει εκτός μάχης όσον αφορά την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει περιθώριο γκέλας απέναντι στη Σουόνσι. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Σουόνσι πήρε δεύτερη σερί νίκη περνώντας από την έδρα της Μπέρνλι και πλέον απέχει μόλις οκτώ πόντους από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Γκάρι Μονκ ξέρει πως θα είναι δύσκολο να διεκδικήσει τον συγκεκριμένο στόχο αλλά θέλει οι παίκτες του να το παλέψουν. Οι Ουαλοί δεν έχουν άγχος και αυτό μπορεί να αποβεί υπέρ τους στη συνέχεια της σεζόν. Εκτός ο μπακ Μπάρτλει και ο επιθετικός Σίγκουρντσον.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ
Η Γουέστ Χαμ υπέστη εντός έδρας ήττα από τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας στο τελευταίο της παιχνίδι και είναι πλέον πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις έχει πετύχει τον πρωταρχικό της στόχο που είναι η παραμονή και ο έμπειρος τεχνικός καλείται να διατηρήσει ζωντανό το κίνητρο των παικτών του μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο επιθετικός Κάρολ εκτός δράσης, όπως και ο επιθετικός Κόουλ. Τιμωρημένος ο μέσος Αμαλφιτανό.

Η Τσέλσι πέρασε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, καθώς από τη μία πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν κατακτώντας στο Λιγκ Καπ με τη νίκη στον τελικό επί της Τότεναμ, ενώ είδε και τη Μάντσεστερ Σίτι να χάνει έδαφος στο κυνήγι του τίτλου. Πλέον το πρωτάθλημα είναι στα πόδια των παικτών του Ζοσέ Μουρίνιο, που καλούνται να δείξουν σοβαρότητα στα παιχνίδια που απομένουν. Ο μέσος Μίκελ είναι εκτός, ο μέσος Μάτιτς είναι τιμωρημένος.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ
Η Λίβερπουλ εντυπωσίασε για άλλη μία φορά κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι με γκολάρες Χέντερσον και Κουτίνιο, φτάνοντας σε απόσταση βολής από την τετράδα. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι η πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα με 11 αγωνιστικές αήττητο. Οι μπακ Φλάναγκαν και Ενρίκε, ο τερματοφύλακας Τζόουνς, ο μέσος Λούκας είναι εκτός. Ο αρχηγός και μέσος Τζέραρντ είναι αμφίβολος, μπορεί να επιστρέψει ο μπακ Σακχό, ο μέσος Άιμπ και ο μπακ Τζόνσον.

Η Μπέρνλι υπέστη εντός έδρας ήττα στην έδρα της από τη Σουόνσι και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Σον Ντάις έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια και στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ αναμένεται να ακολουθήσει τη συνταγή που της έφερε την ισοπαλία στο πρόσφατο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός γι’ αυτό το ματς ο μέσος Μάρνει και ο μπακ Λονγκ, αλλά και ο μέσος Τέιλορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Τότεναμ – Σουόνσι 1
Γουεστ Χαμ -Τσέλσι G
Λίβερπουλ – Μπέρνλι Over





Βαθμολογία 2023-24