logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

«Τελικός» στην Βουδαπέστη
 29/3/2015

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ
Ο στόχος της τρίτης θέσης είναι εφικτός για τους Αλβανούς του κόουτς Ντε Μπιάζι. «Είναι το πιο σημαντικό ματς για εμάς» είπε ο τερματοφύλακας Μπερίσα. Το ρόστερ της ομάδας βελτιώνεται σε κάθε αποστολή. Ο Ιταλός κόουτς έχει ερωτηματικά για την ενδεκάδα καθώς έχει κατασταλάξει μόνο στην αμυντική τετράδα.

Σημαντικές απουσίες είναι οι μέσο-επιθετικοί Βίλα και Χίκα αλλά και ο έμπειρος επιθετικός Καπιλάνι. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Γκάσι και Μέχα που διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα.

Ο κόουτς των Αρμένιων, Μπερνάρ Σαλάντ θεωρεί πως τίποτα δεν έχει χαθεί! Μια νίκη αλλάζει τα δεδομένα και βάζει ξανά την ομάδα στο κυνήγι της πρόκρισης. Το δυστυχές είναι ότι η ομάδα έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια… φιλικά και επίσημα με μεγάλο πρόβλημα ότι δεν κρατάει το μηδέν αμυντικά για δεκατέσσερα ματς.

Το σημαντικό πρόβλημα είναι η απώλεια του μέσο-επιθετικού Όζμπιλιζ. Ο κόουτς, για να λύσει το αμυντικό πρόβλημα, κάλεσε για πρώτη φορά τους αμυντικούς Αντονιάν, Κοριάν.

ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Τζιάνι Ντε Μπιάζι
Τερματοφύλακες : Μπερίσα (Λάτσιο), Χότσα (Παρτιζάνι), Σέχι (Σκεντέρμπεου)
Αμυντικοί : Αγκόλι (Καραμπάγκ), Αγέτι (Βασιλεία), Αλίγι (Βαντούζ), Τσάνα (Λάτσιο), Κούρι (Τίρανα), Χισάι (Έμπολι), Λίλα (Πάρμα), Μαβράι (Κολωνία)
Μέσοι : Αμπράσι (Γκράσχοπερς), Μπάσα (Τορίνο), Μπούλκου (Τίρανα), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Κούκελι (Ζυρίχη), Λενγιάνι (Ρεν), Μέχα (Πάντερμπορν), Μεμουσάι (Πεσκάρα), Ράμα (Μόναχο 1860), Ρόσι (ΦΣΒ Φρανκφούρτης), Σάλα (Σπάρτα Πρ.), Τσάκα (Βασιλεία)
Επιθετικοί : Μπάλαϊ (Ριέκα), Τσικαλέσι (Σπλιτ), Γκάσι (Βασιλεία), Σαντίκου (Ζυρίχη), Σαλίχι (Χαποέλ Χάιφα)

ΑΡΜΕΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Μπερνάρ Σαλάντ
Τερματοφύλακες : Μπερεζόβσκι (Ντινάμο Μ.), Κασπάροβ (Μίκα), Μπεγκλαριάν (Γιουλίσες)
Αμυντικοί : Ρ. Αρζουμανιάν (Άμκαρ), Μκογιάν (Εστεγκλάλ), Χαϊραπετιάν (Πιούνικ), Αμπαρτσουμιάν (Βάρνταρ), Χοβανισιάν (Πιούνικ), Βοσκανιάν (Πιούνικ), Χαρογιάν (Πιούνικ), Αντονιάν (Μαρσέιγ)
Μέσοι : Μκιταριάν (Ντόρτμουντ), Γκαζαριάν (Κέρκυρα), Μκρτσιάν (Κοστανάι), Αρτούρ Εντιγκαριάν (Ντινάμο Μινσκ), Αρτάκ Εντιγκαριάν (Ζαλγκίρις), Πιτσέλι (Ακτόμπε), Μπαντογιάν (Πιούνικ), Σιμονιάν (Ζυρίχη), Ασλανιάν (Άλμερε), Μανουκαριάν (Ουράλ)
Επιθετικοί : Μοβσισιάν (Σπαρτάκ Μ.), Σαρκίσοβ (Βόλγκα), Κοριάν (Λοκομοτίβ Τασκ.)

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Η ήττα από την Ρουμανία πλήγωσε την ομάδα. Η καλή αμυντική δουλειά της ομάδας του Μάικλ Ο’Νιλ είναι το μεγάλο όπλο αλλά βοηθάει και η αποτελεσματικότητα επιθετικά. Στην φιλική πρόβα της για το ματς, με αρκετούς αναπληρωματικούς, ηττήθηκε στην Σκωτία με 1-0.

Ο κόουτς μπορεί να ανησυχεί μόνο για την ετοιμότητα του κεντρικού μέσου Έβανς που είναι αμφίβολος για τον αγώνα. Το ίδιο ισχύει και για τον επιθετικό ΜακΓκιν. Εκτός αποστολής έμεινε ο αμυντικός Ντάνιελ Λάφερτι λόγω τραυματισμού και τον αντικατέστησε ο μέσος Κλίνγκαν.

Για τον κόουτς Μίξου Πάατελαϊνεν είχαν πολύ μεγάλη σημασία τα δύο φιλικά που έδωσε τον Ιανουάριο με την ομάδα να παίρνει αποτελέσματα και να βελτιώνει την ψυχολογία της. Αν χάσει στο Μπέλφαστ η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει πάρα πολύ όπως και η ανανέωση του συμβολαίου του κόουτς.

Πολλά τα προβλήματα για τον προπονητή Πάατελαϊνεν που δεν μπορεί να έχει μαζί του τους τραυματίες Χετεμάι, Ογιάλα, Χάλστι και Αρκίβουο. Νέο πρόσωπο στην ομάδα ο μέσος της Ολλανδική Τσβόλε, Τομας Λαμ.

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Μάικλ Ο’Νιλ
Τερματοφύλακες : Κάρολ (Νοτς Κάουντι), Μάνους (Σεντ Τζόνστον), ΜακΓκόβερν (Χάμιλτον)
Αμυντικοί : Α. Χιούζ (Μπράιτον), Μπερντ (Γουέστ Μπρομ), ΜακΌλεϊ (Γουέστ Μπρομ), Τζ. Έβανς (Μάντσεστερ Γ.), Κάθκαρτ (Γουότφορντ), Κ. ΜακΛόγκλιν (Φλίτγουντ), ΜακΚάλοκ (Ντόνκαστερ), ΜακΝερ (Μάντσεστερ Γ.), Χόντσον ΜΚ (Ντονς)
Μέσοι : Ντέιβις (Σάουθαμπτον), Μπραντ (Γουέστ Μπρομ), Κλίνγκαν (Κιλμάρνοκ), Κ. Έβανς (Μπλάκμπερν), Νόργουντ (Ρέντινγκ), Ρ. ΜακΛόγκλιν (Λίβερπουλ), Ριβς (ΜΚ Ντονς), ΜακΚορτ (Μπράιτον), Ντάλας (Μπρέντφορντ)
Επιθετικοί : Κ. Λάφερτι (Νόριτς), ΜακΓκιν (Αμπερντίν), Γουόρντ (Ντέρμπι Κ.), Μαγκένις (Κιλμάρνοκ), ΜακΚέι (Γουίγκαν), Γκριγκ (ΜΚ Ντονς)

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Προπονητής : Μίξου Πατελάινεν
Τερματοφύλακες : Χραντέτσκι (Μπρόντμπι), Μένπα (Φένλο), Χ. Μοϊσάντερ (Λάχτι)
Αμυντικοί : Αραγιούρι (Λεχ Πόζναν), Τοΐβιο (Μόλντε), Σόρσα (Ελσίνκι), Μόρεν (Ελσίνκι), Ν. Μοϊσάντερ (Άγιαξ), Ραϊτάλα (Βέστσελαντ), Ουρόνεν (Χέλσινγκμποργκ)
Μέσοι : Λαμ (Τσβόλε), Μάτιλα (Άλεσουντ), Σπαρβ (Μίντιλαντ), Ρ. Ερεμένκο (ΤΣΣΚΑ Μ.), Σούλερ (Ελσίνκι), Ρινγκ (Κάιζερσλαουτερν), Κάουκο (ΦΣΒ Φρανκφούρτης), Χεμελέινεν (Λεχ Πόζναν), Λοντ (Ελσίνκι)
Επιθετικοί : Σαντίκ (Τουν), Πούκι (Μπρόντμπι), Ρίσκι (Ρόζενμποργκ), Πογιάνπαλο (Φορτούνα Ντ.)

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η συντριβή από την Πολωνία έφερε και αλλαγή προπονητή. Ο Τιμούρ Κετσμπάγια αποχώρησε και την θέση του πήρε ένας άλλος Γεωργιανός, ο Κάχα Τσβαντάτζε. Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, την Τετάρτη, οδήγησε την Γεωργία σε νίκη απέναντι στην Μάλτα με 2-0.

Παίκτες ξεχασμένοι από τον Κετσμπάγια επέστρεψαν στην Εθνική ομάδα. Οι Ρεβισβίλι, Ναβαλόβσκι, Μαχαράτζε, Κένια είναι στο ρόστερ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μερεμπασβίλι, Γκριγκαλάβα, Ταργκαμάτζε, Γκελασβίλι, Ντβαλισβίλι με τον κόουτς να υπόσχεται σε όλους ευκαιρίες.

Τα “πάντσερ” θέλουν την νίκη καθώς ήδη έχουν “πετάξει” βαθμούς. Ο Γιόαχιμ Λεβ δήλωσε πως δεν είναι ώρα για ανανέωση. Η ομάδα έχει έξι αγώνες ακόμα και οι τέσσερις είναι εκτός έδρας… πρέπει να παλέψει για την πρόκριση. Σε φιλικό αγώνα την Τετάρτη, ξεκούρασε παίκτες και έμεινε στο 2-2 με την Αυστραλία.

Μετά από αρκετό καιρό επέστρεψαν στην Εθνική ομάδα οι Μπάντστουμπερ και Γκουντογκάν που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Εκτός ομάδας έμειναν οι Σμέλτσερ, Λαρς Μπέντερ, Ντράξλερ και ο επιθετικός Φόλαντ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Κάχα Τσχαντάτζε
Τερματοφύλακες : Λόρια (ΟΦΗ), Ρεβισβίλι (Τόσνο), Αλαβίτζε (Ντινάμο Μπατούμι)
Αμυντικοί : Λομπζανίτζε (Ομόνοια), Αμισουλασβίλι (Ίντερ Μπακού), Κάσια (Φιτέσε), Σ. Κβιρκβέλια (Ρουμπίν Κ.), Ναβαλόβσκι (Τόσνο), Κακουμπάβα (Σαμτρέντια), Ντβάλι (Κασίμπασα)
Μέσοι : Κανκάβα (Ντνεπρ), Ανανίτζε (Σπαρτάκ Μ.), Νταουσβίλι (Καρπάτι Λ.), Κένια (Σλάβια Πρ.), Κομπακίτζε (Βόλιν), Οκριασβίλι (Γκενκ), Τζαλαμίτζε (Γιαγκελόνια), Καζαϊσβίλι (Φιτέσε), Μαχαράτζε (Παχτακόρ)
Επιθετικοί : Μτσελίτζε (Έμπολι), Τσαντούρια (Κλουζ), Βατσάτζε (Άαρχους), Τσχαντάτζε (Ίντερ Μπακού)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Γιόαχιμ Λεβ
Τερματοφύλακες : Νόιερ (Μπάγερν Μ.), Τσίλερ (Ανόβερο), Βάιντενφελερ (Ντόρτμουντ)
Αμυντικοί : Μουστάφι (Βαλένθια), Έκτορ (Κολωνία), Χέβεντες (Σάλκε), Χούμελς (Ντόρτμουντ), Μπάντστουμπερ (Μπάγερν Μ.), Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Μπόατενγκ (Μπάγερν Μ.)
Μέσοι : Κεντίρα (Ρεάλ Μ.), Σβάινσταϊγκερ (Μπαγερν Μ.), Οζίλ (Άρσεναλ), Σούρλε (Βόλφσμπουργκ), Ποντόλσκι (Ίντερ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Μίλερ (Μπάγερν Μ.), Μπελαραμπί (Λεβερκούζεν), Κρόος (Ρεάλ Μ.), Κράμερ (Γκλάντμπαχ), Γκιουντογκάν (Ντόρτμουντ)
Επιθετικοί : Κρούζε (Γκλάντμπαχ)

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – Ν. ΦΑΡΟΕ
Η πρεμιέρα του Άνχελ Ιορντανέσκου συνοδεύτηκε με νίκη απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία και η ομάδα έχει εύκολο παιχνίδι για να συνεχίσει το ταξίδι προς την πρόκριση! Ο κόουτς πάντως ζήτησε προσοχή καθώς «τα Φαρόε νίκησαν την Ελλάδα και έπαιξαν εξαιρετικά με την Ουγγαρία, θα είναι δύσκολο».

Τρομακτικά προβλήματα τραυματισμών για τον κόουτς που άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Σαπουνάρου, Μάρικα, Στάνκου, Ταταρουσάνου, Τάμας, Μπιτσφάλβι, Γκοϊάν, Νικολίτσα, Μπουρτσεάνου ενώ από όσους έχει μαζί του είναι αμφίβολοι οι Ρατς, Τόρζε, Σανμαρτεάν, Γκριγκόρε.

Στο τελευταίο παιχνίδι της νίκησε εκτός έδρας την Ελλάδα και πήρε το πρώτο τρίποντο μακριά από το νησί μετά το 2001! Ο κόουτς Λαρς Όλσεν έχει φτιάξει μια ομάδα που παλεύει, προσπαθεί και κυρίως δεν χάνει εύκολα πλέον! Έντεκα παίκτες παίζουν στην Δανία… άλλοι σε Σκωτία και Νορβηγία. Βελτιωμένη αλλά σίγουρα δεν είναι φαβορί.

Η ομάδα θα ταξιδέψει χωρίς τον αρχηγό Μπενγιαμίνσεν που δεν μπόρεσε να πάρει άδεια από την νέα δουλειά του στην Δανία ενώ εκτός είναι και ο έμπειρος επιθετικός Χάνσον.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Άνχελ Ιορντανέσκου
Τερματοφύλακες : Παντιλίμον (Σάντερλαντ), Λουνγκ (Άστρα), Μπαλγκραντεάν (Κραϊόβα)
Αμυντικοί : Ρατς (ΠΑΟΚ), Κίρικες (Τότεναμ), Γκάρντος (Σάουθαμπτον), Παπ (Στεάουα Β.), Γκριγκόρε (Τουλούζ), Μότσι (Λουντογκόρετς), Σέπσι (Τάργκου), Μανέα (Βιτορούλ), Βαταζέλου (Κραϊόβα)
Μέσοι : Τανάσε (Στεάουα Β.), Τόρζε (Κόνιασπορ), Πιντίλι (Παντούρι), Κιπτσίου (Στεάουα Β.), Σανμαρτεάν (Αλ Ιτιχάντ), Πόπα (Στεάουα Β.), Νίστορ (Παντούρι), Πρεπέλιτσα (Στεάουα Β.), Μπούμπα (Τάργκου)
Επιθετικοί : Μαξίμ (Στουτγκάρδη), Ρουσέσκου (Στεάουα Β.), Κεσέρου (Αλ Γκαράφα), Αντόνε (Κόρδομπα)

Ν. ΦΑΡΟΕ
Προπονητής : Λαρς Όλσεν
Τερματοφύλακες : Νίλσεν (Ελεύθερος), Τόμσεν (Β36), Γκέστσον (ΗΒ)
Αμυντικοί : Νες (Β36), Τ. Ντάβιντσεν (ΗΒ), Γκρέγκερσεν (Βίκινγκουρ), Β. Ντάβιντσεν (Βέιλε), Φέρου (Β36), Νάτεσταντ (Χόρσενς), Μ. Χάνσεν (Βίκινγκουρ)
Μέσοι : Χολστ (Φρέμαντ), Γιουστίνουσεν (ΝΣΙ), Μπαρταλστόβου (Λεβάνγκερ), Όλσεν (Κοπεγχάγη), Βατνάμαρ (Βίκινγκουρ), Γιάκομπσεν (Β36)
Επιθετικοί : Εντμούντσον (Βέιλε), Α. Χάνσεν (ΗΒ), Κ. Όλσεν (ΝΣΙ), Σούρενσεν (Άαλμποργκ)

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ
Έχοντας δεχτεί γκολ και στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο κόουτς Μάρτιν Ο’Νιλ εστιάζει στην άμυνα ειδικά απέναντι στην πρωτοπόρο και καλύτερη επίθεση του ομίλου. Η ομάδα έχει σκοράρει σε δεκατρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια… φιλικά και επίσημα. Την διαφορά με την Πολωνία θα κάνει η άμυνα.

Πρόβλημα προέκυψε με τον μέσο ΜακΚλέιν ο οποίος πάντως έμεινε στην αποστολή. Ο κόουτς Ο’Νιλ άφησε εκτός τέσσερις αμυντικούς σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι καθώς κόπηκαν οι Κέλι, Ντιλέινι, Ντάφι και Λένιχαν.

Η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα έχει κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση. Πρωτοπόρος, με την καλύτερη επίθεση και αν νικήσει δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Αποκλεισμός έκπληξη από την αποστολή ήταν του Μπλαζικόβσκι. Φήμες λένε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον Λεβαντόβσκι. Ο κόουτς είπε ότι ο παίκτης της Ντόρτμουντ είναι ντεφορμέ.

Σημαντικές απουσίες στα άκρα της άμυνας με τον δεξιό μπακ Πίστσεκ και τον αριστερό Μπένις να είναι τραυματίες και εκτός αποστολής. Από την μεσαία γραμμή απουσιάζουν οι Πολάνσκι και Γκροζίτσκι.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Μάρτιν Ο’Νιλ
Τερματοφύλακες : Γκίβεν (Άστον Βίλα), Φορντ (Μίλγουολ), Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γου.), Ράντολφ (Μπέρμιγχαμ)
Αμυντικοί : Ο’Σέι (Σάντερλαντ), ΜακΣέιν (Χαλ), Γουόρντ (Μπέρνλι), Κόουλμαν (Έβερτον), Γουίλσον (Στόουκ), Κλαρκ (Άστον Βίλα), Κίογκ (Ντέρμπι Κ.), Πιρς (Ρέντινγκ), Κρίστι (Ντέρμπι Κ.)
Μέσοι : ΜακΓκίντι (Έβερτον), Γουίλαν (Στόουκ), ΜακΚλέιν (Γουίγκαν), Γκίμπσον (Έβερτον), ΜακΚάρθι (Έβερτον), Χούλαχαν (Νόριτς), Μέιλερ (Χαλ), Κουίν (Χαλ), Μπρέιντι (Χαλ), Άρτερ (Μπόρνμουθ)
Επιθετικοί : Κιν (ΛΑ Γκάλαξι), Ντόιλ (Κολοράντο Ράπιντς), Λονγκ (Σάουθαμπτον), Γουόλτερς (Στόουκ), Μέρφι (Ίπσουιτς), Στόουκς (Σέλτικ)

ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Άνταμ Ναβάλκα
Τερματοφύλακες : Μπόρουτς (Σάουθαμπτον), Φαμπιάνσκι (Σουόνσι), Σέζνι (Άρσεναλ)
Αμυντικοί : Τσιόνεκ (Μόντενα), Γκλικ (Τορίνο), Γιανίτσκι (Λέχια Γκντανσκ), Κομορόβσκι (Τερέκ), Ολκόβσκι (Κολωνία), Σούκαλα (Αλ Ιτιχάντ), Βαβζίνιακ (Λέχια Γκντανσκ), Βοϊτκόβιακ (Λέχια Γκντανσκ)
Μέσοι : Γκάγιος (Γιαγκελόνια), Γιόντλοβιετς (Λέγκια Β.), Κριχόβιακ (Σεβίλλη), Λινέτι (Λεχ Πόζναν), Μίλα (Λέχια Γκντανσκ), Πέσκο (Κολωνία), Ρίμπους (Τέρεκ), Ζίρο (Λέγκια Β.), Ματσίνσκι (Γκουιζού)
Επιθετικοί : Λεβαντόβσκι (Μπάγερν Μ.), Μίλικ (Άγιαξ), Τεόντορτσικ (Ντινάμο Κ.), Κουχάρτσικ (Λέγκια Β.)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ
«Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Έχουμε δει παίκτες αλλά με την αλλαγή προπονητή δεν ξέρουμε πως θα αγωνιστεί η Ελλάδα» είπε ο κόουτς Παλ Ντάρνταϊ εμφανώς προβληματισμένος ενόψει του κρίσιμου αγώνα. Ακόμη και με ισοπαλία οι Ούγγροι σχεδόν βγάζουν την Ελλάδα από το παιχνίδι της πρόκρισης και πλησιάζουν εκείνοι στην τριάδα.

Το πρόβλημα του αρχηγού Τζουτζάκ στον αστράγαλο λογικά δεν θα τον αφήσει εκτός αγώνα. Ο κόουτς χαρακτήρισε ως σημαντικές απώλειες τις απουσίες του αμυντικού Κόρκσμαρ και του μέσου Λόβρεντιτς.

Πρεμιέρα για τον Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Κλάουντιο Ρανιέρι! Ο Ουρουγουανός σκέφτεται το 4-2-3-1 για το ματς της Ουγγαρίας. Τρομερή διάθεση από τους παίκτες που συνέχισαν την προπόνηση αφού είχε δει ο Μαρκαριάν αυτά που ήθελε!!! Μονόδρομος η νίκη αλλιώς η πρόκριση είναι μακριά.

Σημαντική είδηση η επιστροφή των Κατσουράνη και Κυριάκου Παπαδόπουλου. Απουσιάζουν από την ομάδα οι Μήτρογλου, Μανιάτης, Σαμαράς, Χολέμπας λόγω τραυματισμών ενώ δεν κλήθηκε ο Γκέκας. Αμφίβολος ο Μόρας αλλά δεν προορίζεται για βασικός.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Παλ Ντάρνταϊ
Τερματοφύλακες : Μπόγκνταν (Μπόλτον), Ντίμπουζ (Φερεντσβάρος), Κίραλι (Φούλαμ)
Αμυντικοί : Γιούχας (Βιντεότον), Βάντσακ (Σιόν), Κάνταρ (Λεχ Πόζναν), Λεάντρο (Ομόνοια), Γκούζμικς (Βίσλα), Λανγκ (Γκιόρ), Φιόλα (Πούσκας) Μέσοι : Γκέρα (Φερεντσβάρος), Τζουτζάκ (Ντινάμο Μ.), Χάιναλ (Φερεντσβάρος), Κόμαν (Ντιοσγκιόρ), Έλεκ (Τσανγκτσούν), Τόζερ (Γουότφορντ), Πίντερ (Λεβαδειακός), Στίμπερ (Αμβούργο), Σιμόν (Μόναχο 1860)
Επιθετικοί : Πρίσκιν (Γκιόρ), Σάλαϊ (Χόφενχαϊμ), Νίκολιτς (Βιντεότον), Βάργκα (Φερεντσβάρος)

ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Σέρχιο Μαρκαριάν
Τερματοφύλακες : Καρνέζης (Ουντινέζε), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Καπίνο (Μάιντς)
Αμυντικοί : Μανωλάς (Ρόμα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μόρας (Βερόνα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Μπακάκης (ΑΕΚ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Βύντρα (Λεβάντε)
Μέσοι : Φετφατζίδης (Κιέβο), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ταχτσίδης (Βερόνα), Κονέ (Ουντινέζε), Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Λαγός (Παναθηναϊκός), Γιαννιώτας (Αστ. Τρίπολης)
Επιθετικοί : Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ
Ο κόουτς Φερνάντο Σάντος έφτιαξε μια ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ και στα τρία τελευταία παιχνίδια… επίσημα και φιλικά μετράει τρεις νίκες με το ίδιο σκορ… με 1-0! Καλή είδηση για τον κόουτς είναι ότι μειώθηκε η τιμωρία του! Αντί για οκτώ… θα παρακολουθήσει από την κερκίδα μόνο δύο ακόμη αγώνες.

Σημαντική η επιστροφή του αριστερού μπακ Κοεντράο στην αποστολή. Επιστρέφουν και οι Αντούνες, Ελισέου, Βεντούρα και Ούγκο Αλμέιντα. Τραυματίες οι Γκερέιρο, Γκόμες, Μπέτο και Αντριέν Σίλβα που έμειναν εκτός.

Ο Ράντοβαν Τσούρτσιτς από προσωρινός έγινε μόνιμος στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας μετά την αποχώρηση του Ντικ Άντβοκαατ. Ο Τσούρτσιτς γνωστός για τις καλές αμυντικές ομάδες του θα παρατάξει την Σερβία ψάχνοντας στην κόντρα το αποτέλεσμα. Μεγάλο όπλο του οι ακραίοι μπακ και η ταχύτητα στην επίθεση.

Τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Μπίσεβατς, ο αμυντικός μέσος Ιγκνιόβσκι και ο επιθετικός Τζόρτζεβιτς. Ο αμυντικός μέσος Κουζμάνοβιτς θεωρήθηκε ντεφορμέ από τον κόουτς και έμεινε εκτός όπως και οι Γιόγιτς και Μίτροβιτς.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Φερνάντο Σάντος
Τερματοφύλακες : Λόπες (Λυών), Ρουί Πατρίσιο (Σπόρτιγκ Λ.), Βεντούρα (Μπελενένσες)
Αμυντικοί : Αντούνες (Ντινάμο Κ.), Μποζίνγκουα (Τραμπζονσπορ), Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Σέντρικ (Σπόρτιγκ Λ.), Ελισέου (Μπενφίκα), Κοεντράο (Ρεάλ Μ.), Πέπε (Ρεάλ Μ.), Φόντε (Σαουθάμπτον), Καρβάλιο (Μονακό)
Μέσοι : Γκόμες (Βαλένθια), Μάριο (Σπόρτιγκ Λ.), Καρβάλιο (Σπόρτιγκ Λ.), Μουτίνιο (Μονακό), Τιάγο (Ατλέτικο Μ.)
Επιθετικοί : Ρονάλντο (Ρεάλ Μ.), Ντάνι (Ζενίτ), Έντερ (Μπράγκα), Αλμέιντα (Κούμπαν), Νάνι (Σπόρτιγκ Λ.), Κουαρέσμα (Πόρτο), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ)

ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Προπονητής : Ράντοβαν Τσούρτσιτς
Τερματοφύλακες : Στόικοβιτς (Μ. Χάιφα), Μπρίκιτς (Κάλιαρι), Λούκατς (Παρτίζαν Β.)
Αμυντικοί : Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Μπάστα (Λάτσιο), Κολάροφ (Μάντσεστερ Σίτι), Ναστάζιτς (Σάλκε), Τόμοβιτς (Φιορεντίνα), Μαξίμοβιτς (Τορίνο), Ν. Τόσιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Ομπράντοβιτς (Μαλίν)
Μέσοι : Μάτιτς (Τσέλσι), Πέτροβιτς (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μιλιβόγεβιτς (Ολυμπιακός), Γκούντελι (ΑΖ), Τζούριτσιτς (Σάουθαμπτον), Λιάγιτς (Ρόμα), Ζ. Τόσιτς (ΤΣΣΚΑ Μ.), Τάντιτς (Σαουθάμπτον), Κόστιτς (Στουτγκάρδη)
Επιθετικοί : Μίτροβιτς (Άντερλεχτ), Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ), Σκούλετιτς (Λοκομοτίβ Μ.)

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Β. Ιρλανδία – Φινλανδία X (ημ.)
Ουγγαρία – Ελλάδα 2
Πορτογαλία – Σερβία 1