logo as
   [998] ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Με φόντο τα… πλέι-οφ!
 31/3/2015

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, η Μπράντφορντ επικράτησε με 2-0 εντός της Ολνταμ. «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση», τα λόγια του ικανοποιημένου τεχνικού, Φιλ Πάρκινσον, με την ομάδα να είναι αήττητη πέντε αγώνες και να παλεύει για τα πλέι-οφ. Ενισχύθηκε με τον Μακ Μάχον (μπακ, Μπλάκπουλ) αντικαθιστώντας τον Σίχαν (μπακ, δανεικός στην Πιτέρμπορο).

Στα αγωνιστικά, παραμένει τιμωρημένος ο Μοράϊς (εξτρέμ). Μόλις επέστρεψε, τραυματίστηκε εκ νέου ο πολύτιμος Ντέϊβις (στόπερ) και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΟΛΝΤΑΜ 2-0
Κλαρκ 71, 90΄.

Σε παιχνίδι που χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν (ένα δοκάρι η Τσέστερφιλντ και δυο η Γουόλσολ), η Τσέστερφιλντ επικράτησε με 1-0 εντός. Πλέον, η νεοφώτιστη ομάδα του Πολ Κουκ παίζει χωρίς άγχος και αν βρει σταθερότητα στην απόδοση της, διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για πλέι-οφ (τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια).

Στα αγωνιστικά, δεν έχουν προκύψει νεότερα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Πάντα εκτός ο Μαργκρέϊτερ (χαφ) που λογίζεται μακροχρόνια απών και δεν επηρεάζει τα πλάνα.

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ 1-0
Χερντ 86΄.

Εκτίμηση
Μπράντφορντ-Τσέστερφιλντ 1





Βαθμολογία 2023-24