logo as
   [952] ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

«Φιλικές» κόντρες
 31/3/2015

ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ
Σοκ στην Ιταλία καθώς μετά το 2-2 με την Βουλγαρία ο κόουτς Αντόνιο Κόντε σκέφτεται την παραίτηση. Ο λόγος ήταν ο τραυματισμός του Κλάουντιο Μαρκίζιο που ώθησε οπαδούς της Γιουβέντους να στείλουν απειλητικά μηνύματα στον κόουτς. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Γιουβέντους, στο Τορίνο.

Αγωνιστικά, απέναντι στην Βουλγαρία, η ομάδα απογοήτευσε! Η άμυνα σε μέτρια κατάσταση και η ισοπαλία ήταν τυχερό αποτέλεσμα. Δύσκολο το ματς απέναντι στην φορμαρισμένη Αγγλία. Εκτός του Μαρκίζιο θα απουσιάσει λόγω ίωσης και ο Μπουφόν,

Καλή εικόνα απέναντι στην Λιθουανία και εύκολη νίκη. Η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και πρώτη φορά οι επιθετικοί σκοράρουν τόσο εύκολα. Γκολ στο ντεμπούτο για τον εκπληκτικό Χάρι Κέιν που θα είναι βασικός με την Ιταλία.

Προέκυψαν προβλήματα καθώς πλέον σε σχέση με την αρχική αποστολή ο κόουτς Χότζσον έχει χάσει εννέα παίκτες λόγω τραυματισμών (Στέρλινγκ, Γουέλμπεκ, Μπέινς, Στάριτζ, Μίλνερ, Λαλάνα, Σο, Φόρστερ και Ρόουζ). «Δυστυχώς δεν θα έχουμε την καλύτερη ομάδα μας στο γήπεδο για να καταλάβουμε πόσο έχουμε προοδεύσει» είπε ο κόουτς.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
15/6/2014 ΠΚ Αγγλία – Ιταλία 1-2
15/8/2012 Φιλικό Αγγλία – Ιταλία 2-1
24/6/2012 ΕΠ Αγγλία – Ιταλία 0-0
27/3/2002 Φιλικό Αγγλία – Ιταλία 1-2
15/11/2000 Φιλικό Ιταλία – Αγγλία 1-0

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Οι Ολλανδοί συνεχίζουν τις μέτριες εμφανίσεις. Απέναντι στην Τουρκία η ομάδα έβγαλε προβλήματα στην δημιουργία φάσεων. Απογοητευμένος ο κόσμος αλλά και ο κόουτς Γκους Χίντινκ πριν τον αγώνα στο Άμστερνταμ με την Ισπανία.

Χωρίς τον Άριεν Ρόμπεν στην δημιουργία και τον ηγέτη Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην επίθεση οι Ολλανδοί έχουν μεγάλο πρόβλημα να τρομάξουν τις αντίπαλες άμυνες. Απουσιάζει και ο Φλάαρ από το κέντρο της άμυνας με τον κόουτς Χίντινκ να παίζει ντέρμπι με την Ισπανία με σημαντικές απώλειες.

Ο κόουτς Βιθέντε ντελ Μπόσκε εντόπισε σημάδια κόπωσης στην ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ουκρανούς. «Κουραστήκαμε, δεν κρατήσαμε την μπάλα και κινδυνέψαμε άμεσα” είπε ο κόουτς που θα φρεσκάρει την ομάδα του για τον αγώνα στην Ολλανδία.

Το πρόβλημα που προέκυψε από τον αγώνα με την Ουκρανία για τα προκριματικά είναι ο τραυματισμός του Τζόρδι Άλμπα που αφήνει εκτός τον αριστερό μπακ της Μπαρτσελόνα για δέκα ημέρες! Ο κόουτς έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες διαθέσιμους για τον αγώνα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
13/6/2014 ΠΚ Ισπανία – Ολλανδία 1-5
11/7/2010 ΠΚ Ολλανδία – Ισπανία 0-1
27/3/2002 Φιλικό Ολλανδία – Ισπανία 1-0
15/11/2000 Φιλικό Ισπανία – Ολλανδία 1-2
21/1/1987 Φιλικό Ισπανία – Ολλανδία 1-1

ΡΩΣΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Η Ρωσία έμεινε άπρακτη καθώς το ματς με το Μαυροβούνιο διακόπηκε λόγω επεισοδίων. Ο Φάμπιο Καπέλο θα κάνει τώρα αρκετές δοκιμές στο φιλικό της Μόσχας με το Καζακστάν.

Οι μπακ Πάρσιβλιουκ και Ανιούκοφ, οι μέσοι Γκλουσακόφ, Τσερίσεφ και Φαϊζούλιν και ο επιθετικός Κερζακόφ είναι εκτός. Δεν αναμένεται να παίξει ο βασικός τερμ. Ακινφέεφ, έφυγαν για τις ομάδες τους οι Τζαγκόεφ (μέσος) και Κοκόριν (επιθ.). Κλήθηκαν οι μπακ Σαμέντοφ, Σεμένοφ, Ναμπιούλιν, Τορμπίνσκι, οι μέσοι Ριαζάντσεφ, Ζόμπνιν, Μίραντσιουκ και οι επιθετικοί Πόλοζ, Ντάβιντοφ, Γεφρέμοφ.

Το Καζακστάν προσπάθησε κόντρα στην Ισλανδία αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τον πόντο της ισοπαλίας και έχει τέσσερις σερί ήττες στα προκριματικά του Euro 2016. O ομοσπονδιακός Γιούρι Κράσνοζαν θεωρεί πως αμυντικά η ομάδα του μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη εμφάνιση. Για το φιλικό με τη Ρωσία ίσως κάνει κάποιες αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς, αλλά θέλει να δει τους παίκτες του να το παλεύουν.

Ο μέσος, Μέρκελ, ένας από τους λίγους Καζάκους διεθνείς που παίζουν στο εξωτερικό (Γκρασχόπερς) είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ 23/05/2008 Φιλικό Ρωσία - Καζακστάν 6-0