logo as
   [941] ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 0-1  [939] ΒΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΙΑΛΜΠΙ 0-1  [937] ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 0-4  [934] LKP ΜΟΤΟΡ ΛΟΥΜΠΛΙΝ - ΣΧΡΟΜΠΡΙ ΓΚΛΟΓΚΟΒ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Βαλένθια
 27/4/2015

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ 379χλμ
Η ήττα της Βαλένθια στο "Καμπ Νόου", σε έναν αγώνα που είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες από τη Μπαρτσελόνα αλλά ήταν αναποτελεσματική, δεν την επηρέασε ως προς την τέταρτη θέση, αφού έχασε έδαφος και η Σεβίλλη, αλλά την επηρέασε ως προς την τρίτη, αφού η Ατλέτικο ξέφυγε ένα τετράποντο. Αναμένεται να επιστρέψει ο επιθετικός Πιάτι, αμφίβολος ο επιθετικός Ροντρίγκο που έχασε προπονήσεις. Δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα ο Νούνο.

Τελευταίος αγώνας
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-0

1' Σουάρες, 94' Μέσι

Με τον Μάινζ ωραίο (έβαλε γκολ) και μοιραίο (έβαλε και αυτογκόλ) η Γρανάδα πήρε ένα βαθμό από τη Σεβίλλη, ένα βαθμό που θεωρείται επιτυχία μολονότι οι Ανδαλουσιανοί παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη. Έξι ματς χωρίς νίκη για τη Γρανάδα που έχει και πάλι δύσκολο τεστ, κόντρα στη Βαλένθια. Δεν παίζει λόγω τιμωρίας ο Ρουμπέν Πέρεθ και λόγω ρήτρας στο δανεισμό ο Ρομπέρτο Ιμπάνιεθ. Παραμένουν εκτός Μουρίγιο, Μπαμπίν (αμυντικοί), Εντι (χαφ). Ίσως προλάβουν να γυρίσουν Μάρκεθ (χαφ), Κολούνγκα (φορ).

Τελευταίος αγώνας
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1-1

16' Μάινζ / 69' αυτ. Μάινζ

• Η Γρανάδα μετρά τέσσερα σερί under.
• Η Βαλένθια μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες κόντρα στην Γρανάδα.
• Η Γρανάδα μετρά εννέα ήττες στα δέκα τελευταία εκτός έδρας ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Βαλένθια:
Ντ. Αλβες – Μπαραγάν, Οταμέντι, Μουστάφι, Γκαγιά– Παρέχο, Χ. Φουέγο, Αντρ. Γκόμες – Φεγκουλί, Αλκάθερ, Ροδρίγο
Γρανάδα: Ρομπέρτο – Νιόμ, Κάλα, Μάινθ, Ινσούα – Φ. Ρίκο, Ιτούρα –Μπανγκουρά, Πίτι, Καντέιας – Σακσές

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Βαλένθια – Γρανάδα 1/1





Βαθμολογία 2023-24