logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Το τρίτο εισιτήριο…
 25/5/2015

Τι Ισχύει
Την ομάδα που θα ακολουθήσει της Μπόρνμουθ και Γουότφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ θα μάθουμε σήμερα, οπότε και διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου ο τελικός των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Νόργουιτς. Το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90' θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ αν δεν προκύψει νικητής στα 120' θα χτυπηθούν πέναλτι.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Η Μίντλεσμπρο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στις αναμετρήσεις με τη Μπρέντφορντ και έφτασε στον τελικό των πλέι-οφ και μία νίκη πριν από την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από έξι χρόνια. Ο Αϊτόρ Καράνκα ευχαρίστησε τους παίκτες του για την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα στο «Γουέμπλεϊ» και άπαντες νιώθουν αισιόδοξοι απέναντι σε μία ομάδα που είχαν κερδίσει δύο φορές στο πρωτάθλημα. Εκτός ο μεσοαμυντικός Γουίλιαμς και ο μπακ Αμπέγια.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Η Μίντλεσμπρο προκρίθηκε με δύο νίκες επί της Μπρέντφορντ, με 2-1 εκτός και 3-0 εντός έδρας.

Η Νόργουιτς είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά μετά την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ επί της γειτονικής Ίπσουιτς, αλλά τους μένει ένα βήμα ακόμα. Ο Άλεξ Νιλ ζητά από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στο «Γουέμπλεϊ» για την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα να έχει κίνητρο απάντησης στη Μίντλεσμπρο για τα δύο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Τραυματίας ο τερματοφύλακας Μπαν. Επιστρέφει από τιμωρία ο στράικερ Γκράμπαν.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Η Νόργουιτς προκρίθηκε επί της Ίπσουιτς με ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας και νίκη 3-1 εντός.

Εκτίμηση
Μίντλεσμπρο-Νόριτς Goal / Over





Βαθμολογία 2023-24