logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Αμφίρροπες κόντρες...
 4/7/2015

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 530
Η Κολόμπους βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στο Σολτ Λέικ, αλλά δεν του πήρε πολύ χρόνο για να ισοφαρίσει ισάριθμες και να σώσει τον βαθμό. Δεν είναι σταθερή ομάδα, αλλά έχει δυνατότητες, το θέμα είναι να παρουσιαστεί ισορροπημένη, αυτό που ζητάει και ο τεχνικός Μπερχάλτερ. Το θετικό πάντως είναι ότι δεν έχει χάσει στα τελευταία τρία (1-2-0). Τέλος το Κύπελλο, έχασε 2-0 από την Ορλάντο. Διεθνής ο μπακ Τζορζτ (5/0).

Η Νέα Υόρκη δεν πτοήθηκε από το ότι η Σίτι προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό στο ντέρμπι, απάντησε με τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο και πήρε σπουδαία νίκη. Δύο στα δύο, θέλει θέση στην πρώτη δυάδα της Ανατολής και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να αποκτήσει περισσότερη σταθερότητά στην απόδοσή της. Στο Κύπελλο συνεχίζει, καθώς δεν είχε πρόβλημα απέναντι στη Κόσμος Νέας Υόρκης (4-1). Εκτός οι αμυντικοί Μίλερ (6/0), Κιουμέτε (6/0), Λόρενς (12/0).

ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ 375
Η ομάδα του Μόντρεαλ δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ της Φιλαδέλφειας, ισοφάρισε πριν από το ημίωρο και γύρισε το ματς, αλλά δέχθηκε το 2-2 στο 75' και παρά το ότι ήταν καλύτερη, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς, δύσκολα θα μπει στα πλέι οφ, καθώς στην Ανατολή συναντά δυνατό ανταγωνισμό. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Μπερνιέ (11/0), διεθνείς υποχρεώσεις ο μέσος Τισό (5/1).

Η Νέα Υόρκη Σίτι προηγήθηκε της Νέας Υόρκης στο ντέρμπι και μάλιστα μόλις στο 6', αλλά στο 2ο ημίχρονο δέχθηκε πίεση από τον αντίπαλό της και τρία γκολ, με συνέπεια να ηττηθεί δικαίως. Το σερί των τεσσάρων ματς δίχως ήττα πέρασε στην ιστορία, αν και αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερη με τον μέσο Λάμπαρντ και τον αμυντικό Ιραόλα. Αμφίβολος δίνεται ο μπακ Γουΐνγκερτ (17/0), διεθνής ο μέσος Ντίσκερουντ (14/2).

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ 1.449
Το Κολοράντο δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό στην έδρα του Κάνσας, δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και βάσει απόδοσης (δεν φάνηκε στο ελάχιστο), ηττήθηκε δικαίως. Δεύτερη σερί αποτυχία, δεν έχει νίκη από τα τέλη Μαΐου κι έπειτα, με τέτοια παρουσία δ εν μπορεί να περιμένει το παραμικρό. Αποκλείστηκε και από το Κύπελλο, καθώς έχασε 1-0 στο Χιούστον. Διεθνής ο φορ Τόρες (17/4), δύσκολα ο μέσος Ραμίρες (13/0).

Το Βανκούβερ μπήκε δυνατά στο ματς με τη Νιου Ινγκλαντ, προηγήθηκε 2-0 στο ημίωρο και παρά το ότι δέχθηκε τη μείωση του σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ήταν καλύτερο και πήρε τη νίκη. Τρία στα τρία, τα χαμόγελα στα αποδυτήρια περισσεύουν, ανέβηκε στην κορυφή της Δύσης και δείχνει ότι μπορεί να παραμείνει εκεί. Τέσσερις σερί ήττες στο Κολοράντο. Διεθνείς ο μέσος Τέιμπερτ (14/0) και ο φορ Μάτοκς (15/3).

ΝΤΑΛΑΣ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 1.762
Το Ντάλας δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο Χιούστον, σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και το 2-0 στο 42' ήταν αρκετό για να δει τη συνέχεια του αγώνα με ηρεμία και να πάρει τη δίκαιη νίκη. Επικράτηση έπειτα από σερί έξι αγώνων για την ομάδα του Οσκαρ Παρέχα. Η συντριβή (6-2) από το Κάνσας για το Κύπελλο, δεν βοήθησε. Διεθνείς ο αμυντικός Ερνάντες (13/0), οι φορ Ακιντέλε (15/3), Πέρες (14/5) και οι μέσοι Ουάτσον (11/0), Μπέκερ (8/0).

Η Νιου Ινγκλαντ δέχθηκε το 2-0 στο πρώτο ημίωρο από το Βανκούβερ, στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, δίχως να αξίζει πάντως κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες περίπου για 60 λεπτά. Τρίτη σερί αποτυχία, την απομακρύνουν από την κορυφή της Ανατολής. Τιμωρημένος ο στόπερ Φάρελ (18/0), εκτός ο στόπερ Μπαρνς (5/0) και ο μέσος Τζόουνς (9/0).

ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ – ΟΡΛΑΝΤΟ 2.314
Το Σολτ Λέικ παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες απέναντι στο Κολόμπους και παρά το ότι προηγήθηκε δύο φορές, δεν άντεξε, καθώς ισοφαρίστηκε ισάριθμες. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς, δεν πείθει, στα θετικά το ότι νίκησε 1-0 το Πόρτλαντ στο Κύπελλο. Διεθνείς ο γκολκίπερ Ριμάντο (16/0), ο μέσος Μπέκερμαν (16/0), οι αμυντικοί Βάσκες (10/0), Φίλιπς (10/0) και ο φορ Σαμπόριο (14/3), εκτός ο μπακ Σούλερ (4/0), τιμωρημένος ο μέσος Αλεν (13/1).

Το Ορλάντο δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο Κολοράντο, σημείωσε δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό έφερε τη δίκαιη νίκη. Τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς ο απολογισμός του, το σημαντικό είναι ότι πέρασε και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς νίκησε 2-0 το Κολόμπους (καλή απόδοση). Απουσιάζουν από αυτό το ματς ο φορ Λαρίν (13/6) και οι χαφ Σερέν (14/1), Μόλινο (7/0).

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ 2.528
Το Λος Άντζελες ήταν απογοητευτικό στο ντέρμπι με το Σαν Χοσέ, προηγήθηκε με τον Ζουνίνιο στο 17ο λεπτό, αλλά ακολούθησαν τρία γκολ που έφεραν βαριά ήττα. Το σερί των δύο μεγάλων νικών με Πόρτλαντ και Σαν Χοσέ πέρασαν στην ιστορία, αλλά στο Κύπελλο πήρε εκδίκηση από το Σαν Χοσέ, καθώς νίκησε 1-0 και προκρίθηκε. Τιμωρημένος ο φορ Γκόρντον (20/4), διεθνείς οι Πενέδο (γκολκίπερ, 16/0), Γκονζάλες (στόπερ, 19/1), Ζάρντες (φορ, 10/3).

Το Τορόντο είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες απέναντι στην Ουάσινγκτον, αλλά δεν σκόραρε και πήρε το μίνιμουμ από αυτά που άξιζε, δηλαδή την ισοπαλία. Με απολογισμό 3-1-1 στα τελευταία πέντε ματς, παρουσιάζει βελτίωση και δείχνει ότι μπορεί να απαιτήσει κάτι καλό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκτός δράσης οι Μόργκαν (μπακ, 13/0), Μπράντλι (μέσος, 13/2), Οσόριο (μέσος, 14/0), Αλτιντορ (φορ, 12/6), όλοι διεθνείς (Γκολντ Καπ).

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Ντάλας – Νιου Ινγκλαντ Over
Κολοράντο – Βανκούβερ 2
Μοντρεάλ – Νέα Υόρκη 1





Βαθμολογία 2024