logo as
   [232] ΜΑΚΑΡΘΟΥΡ FC - ΣΙΔΝΕΙ Final 1-0  [253] ΚΡΟΥ - ΡΕΞΑΜ 0-1  [252] ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1-0  [245] ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ ΤΑΟΥΝ 1-0  [233] ΠΕΝΑΦΙΕΛ - ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 1-1  [251] ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2-0  [243] ΜΠΑΡΝΕΤ - ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ 1-0  [237] ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ Half 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Ευκαιρία για την Μπρέί...
 4/7/2015

Λίμερικ – Μπρέι
Φέτος (11/4) για το Κύπελλο: Μπρέι – Λίμερικ 4-0. Η Λίμερικ δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα με την Ντάνταλκ, στο 35' έχανε ήδη 3-0, στις στημένες φάσεις είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα κι εν τέλει δέχθηκε έξι γκολ, για να υποστεί βαρύτατη ήττα. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, αγνοεί τη νίκη έπειτα από 17 αγωνιστικές και όλα δείχνουν ότι δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Τέρνερ (14/2), χωρίς απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Μπρέι μπήκε δυνατά στο ματς με τη Σλίγκο, προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό και παρά το ότι δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου της και δέχθηκε πίεση, κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους. Το σερί των τριών αγώνων δίχως τρίποντο έφτασε στο τέλος της, ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση και δείχνει ότι πλέον παλεύει με αξιώσεις για τη σωτηρία. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μίτσελ (7/0), αμφίβολος δίνεται ο μεσοεπιθετικός Χάνλον (10/1), χωρίς απρόοπτα προβλήματα.

Λόνγκφορντ – Μποέμιαν
Φέτος (7/4) για το Λιγκ Καπ: Μποέμιαν – Λόνγκφορντ 3-1. Η Λόνγκφορν έδειξε δυνατή στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Σεντ Πάτρικς, αλλά οι βαθιές μπαλιές του αντιπάλου της δημιούργησαν προβλήματα, δέχθηκε το 2-0 στο 43' και κάπου εκεί πέταξε λευκή πετσέτα, με το τελικό 3-0 να την αδικεί (ως προς την έκταση του σκορ). Δεύτερη σερί αποτυχία για τους νεοφώτιστους, το θετικό είναι ότι απέχουν επτά βαθμούς από την 11η θέση. Έτοιμος είναι ο φορ Σο (17/2).

Η Μποέμιαν είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα απέναντι στην Ντρόχεντα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιεστική μέσω των στημένων φάσεων, πλησίασε τρεις φορές στο γκολ, αλλά δεν το έβαλε και στην εκπνοή δέχθηκε το 1-0 από εκτέλεση κόρνερ. Δεύτερη αποτυχία στα τελευταία τρία ματς, έπεσε από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αλλά στόχος της είναι να μην μπλέξει, οπότε είναι επιτυχημένη. Εκτός ο μπακ Πέντερ (12/0) και οι φορ Κάβανα (13/1), Γκρίφιν (10/2).

Σλίγκο – Γκάλγουεϊ
Η Σλίγκο μπήκε χαλαρά στο ματς με την Μπρέι και το πλήρωσε, δεχόμενη το 1-0 στο 7ο λεπτό, αλλά σταδιακά ανέβασε στροφές, πήρε την πρωτοβουλία και πίεσε για το 1-1, χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες. Εν τέλει ηττήθηκε αδίκως, με την απογοήτευση να κυριαρχεί. Η παρουσία του Τζο Εντό στον πάγκο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα (τρεις σερί ήττες) ωστόσο στα τελευταία δύο ματς η απόδοση είναι βελτιωμένη. Αμφίβολοι οι μεσοεπιθετικοί Μπίτι (14/2), Ντιβέινι (13/1).

Η Γκάλγουεϊ έκανε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνιση απέναντι στη Σάμροκ, αλλά βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ «από το πουθενά» και παρά το ότι ισοφάρισε σε 1-1 και είχε ευκαιρίες και για να προηγηθεί, ηττήθηκε αδίκως. Τρίτη αποτυχία στα τελευταία τέσσερα ο απολογισμός της, βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την προτελευταία θέση και δείχνει ικανή να παραμείνει στην κατηγορία, ιδιαίτερα όσο παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εκτός δράσης εκ νέου ο στόπερ Ο' Κόνελ (6/0).

Εκτίμηση
Λίμερικ-Μπρέϊ 2
Λόνγκφορντ-Μποέμιαν 2-3 Goal
Σλίγκο Ροβ.-Γκάλγουεϊ Χ





Βαθμολογία 2024