logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Η πρώτη κούπα!
 1/8/2015

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Φόλκσβαγκεν Αρένα, την έδρα της Βόλφσμπουργκ. Αν λήξει ισόπαλο, δεν υπάρχει παράταση αλλά ο νικητής κρίνεται στα πέναλτι. Οι “λύκοι” του Ντίτερ Χέκινγκ έρχονται από τρομερή χρονιά. Δεν έχασαν βασικό παίκτη ενώ πρόσθεσαν σημαντική λύση επιθετικά, τον Κρούζε της Γκλάντμπαχ.

Επιθετική ομάδα αλλά ευάλωτη αμυντικά. Μεγάλο αστέρι και βαρόμετρο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Θα απουσιάσει σίγουρα ο κεντρικός μέσος Λουίζ Γκουστάβο που μόλις άρχισε προπονήσεις μετά από σοβαρό τραυματισμό. Αμφίβολοι είναι οι Πέρισιτς, Χαντ και Φελίπε.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
Συμμετέχει ως κάτοχος του κυπέλλου Γερμανίας καθώς νίκησε πέρσι στον τελικό την Ντόρτμουντ με 3-1.

Η πρωταθλήτρια είναι ξανά φαβορί για όλους τους εγχώριους τίτλους. Τα προηγούμενα δύο χρόνια πάντως έχασε το Σούπερ Καπ από την Ντόρτμουντ αγωνιζόμενη στην έδρα της Μπορούσια. Πρόσθεσε δύο σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ τους Ντάγκλας Κόστα (Σαχτάρ Ντ.) και Βιδάλ (Γιουβέντους) αλλά έχασε τον Σβάινσταϊγκερ.

Είναι δεδομένο πως ο κόουτς Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα έχει στην πρεμιέρα τους τραυματίες Ριμπερί, Μπάντστουμπερ και Κίρχοφ ενώ λογικά δεν θα ρισκάρει και τους Χάβι Μαρτίνεθ και Μπενάτια που μόλις άρχισαν κανονικές προπονήσεις μετά από σημαντικούς τραυματισμούς.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
Συμμετέχει ως πρωταθλήτρια Γερμανίας καθώς πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Πιθανές συνθέσεις:
Βόλφσμπουργκ:
Μπενάλιο, Βιερόνια, Νάλντο, Κλόσε, Ροντρίγκεζ, Γκιλαβογκουι, Αμολντ, Καλιγκιουρι, ντε Μπράουνε, Σούρλε, Κρούσε
Μπάγερν: Νοιερ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Ραφίνια, Μπερνάτ, Αλκαντάρα, Αλόνσο, Λαμ, Κοστα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
2010-11 1-1 1-2
2011-12 0-1 0-2
2012-13 0-2 0-3
2013-14 1-6 0-1
2014-15 4-1 1-2