logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ποντάρισμα στα... τέρματα!
 7/10/2015

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ
Η Νέα Υόρκη συνήλθε μετά τον διασυρμό από το Ορλάντο, επικρατώντας με ανατροπή του Κολόμπους και φιγουράρει πάντα στην κορυφή της Ανατολής. Οι Ρεντ Μπουλς ήταν η πρώτη ομάδα η οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Εχει σκοράρει και στα 19 τελευταία παιχνίδια, ενώ μετράει επτά over στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς. Εξέτισε ο βασικός στόπερ Μιάζγκα αλλά και ο… τεχνικός Τζέσε Μαρς, πάντα εκτός ο στόπερ Ντουβάλ.

Το Μόντρεαλ δεν απέφυγε την ήττα στο κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα του Ορλάντο και πλέον θα πρέπει να προσέξει για να μην χάσει τη θέση του στα πλέι οφ. Ετσι διεκόπη και το αήττητο έξι αγώνων που έτρεχαν οι Ιμπακτ, που έχουν μόνο δύο διπλά σε 14 εξορμήσεις, Νοκ άουτ οι τραυματίες Μαπ (μέσος), Κούπερ (εξτρέμ) και Πόρτερ (φορ), αμφίβολος ο επιτελικός Πιάτι (8 γκολ).

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΝΤΑΛΑΣ
Το Βανκούβερ έφυγε με βαθμό από τη δύσκολη έδρα του Σαν Χοσέ, αντιδρώντας μετά τις δύο κολλητές ήττες που είχε υποστεί, για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της Δύσης. Οι κυπελλούχοι Καναδά, που βρίσκονται αγκαλιά με ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ, προηγήθηκαν λίγο πριν την ανάπαυλα όμως δεν άντεξαν στην πίεση της επανάληψης. Αξιοσημείωτο ότι έχει φέρει μόνο μία ισοπαλία σε 15 εντός έδρας παιχνίδια. Λευκό το απουσιολόγιο.

Το Ντάλας αντέδρασε μετά τις δύο κολλητές ήττες μετατρέποντας σε περίπατο το ντέρμπι του Τέξας με αντίπαλο το Χιούστον και έγινε η πρώτη ομάδα της Δύσης που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι οφ Το 4-1 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, με τους νικητές να κυριαρχούν απόλυτα έχοντας εξαρχής πατημένο το γκάζι. Μετράει πέντε συνεχόμενα over. Αμφίβολος ο στόπερ Σουμαρέ, συνεχίζει εκτός ο Παναμέζος στόπερ Τόρες.

Εκτίμηση
Νέα Υόρκη-Μόντρεαλ Over
Βανκούβερ-Ντάλας Goal





Βαθμολογία 2024