logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στο Λονδίνο!
 29/11/2015

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ
Η Τότεναμ κέρδισε τη Γουέστ Χαμ και είναι αήττητη στο πρωτάθλημα από τον Αύγουστο δείχνοντας έτοιμη να διεκδικήσει τετράδα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο όμως θα προέρχεται από ταξίδι 4.000 χιλιομέτρων για το ματς της Πέμπτης με την Καραμπάγκ στο Γιουρόπα Λιγκ και έτσι η κούραση μπορεί να παίξει τον ρόλο της στο ντέρμπι. Οι τραυματίες μέσοι Πρίτσαρντ και Τσαντλί εκτός, αμφίβολος ο μέσος Μπενταλέμπ. Τιμωρημένος ο φορμαρισμένος μέσος Άλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 4-1
23', 50' Κέιν, 33' Αλντεβάιρελντ, 83' Γουόκερ - 87' Λανσίνι)

Η Τσέλσι κέρδισε τη Νόργουιτς στο πρωτάθλημα επανερχόμενη στις νίκες, ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μακάμπι για το Τσάμπιονς Λιγκ, δείχνοντας ότι σιγά-σιγά ξεπερνά τα προβλήματά της. Βέβαια, ενδεχόμενη κακή εμφάνιση στο ντέρμπι θα θέσει ξανά υπό πίεση τον Ζοσέ Μουρίνιο, όμως μία νίκη θα της δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση ξανά. Λείπει ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουά,ο μπακ και αρχηγός Τέρι και ο μέσος Ραμίρες, μπορεί να επιστρέψει ο επιθετικός Φαλκάο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΣΕΛΣΙ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1-0
64' Κόστα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.
Η Γουέστ Χαμ έκανε κακή εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ και πλέον δεν έχει νίκη σε τρεις αγωνιστικές, αν και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς δεν έχει τόσο καλά αποτελέσματα στην έδρα της σε σχέση με τα εκτός, κάτι που πρέπει να διορθώσει. Εκτός λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Βαλέντσια και ο καλός μέσος Παγιέ, μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Ομπιάνγκ. Τιμωρημένος ο μπακ Κόλινς και ο μέσος Νομπλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 4-1
23', 50' Κέιν, 33' Αλντεβάιρελντ, 83' Γουόκερ - 87' Λανσίνι)

Η Γουέστ Μπρόμγουιτς ξεπέρασε τις δύο συνεχόμενες ήττες και κέρδισε εντός έδρας την Άρσεναλ, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας Τόνι Πούλις ήταν ευχαριστημένος και στοχεύει σε άλλη μία καλή εμφάνιση εκτός έδρας, ώστε οι «μπάγκις» να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τερματοφύλακας Φόστερ είναι εκτός λόγω τραυματισμού για άλλη μία φορά. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μπραντ, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μακόλεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-1
35' Μόρισον, 40' αυτ. Αρτέτα - 28' Ζιρού

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ
Η Λίβερπουλ έκανε τρομερή εμφάνισή στο 4-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το βράδυ της Πέμπτης υποδεχόταν τη Μπορντό για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γιούργκεν Κλοπ δηλώνει ότι θέλει μεγάλες νίκες και στο «Άνφιλντ», όπου υπάρχει πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες. Εκτός οι μπακ Ενρίκε, Φλάναγκαν, Σακό, Γκόμεζ, ο μέσος και αρχηγός Χέντερσον και ο επιθετικός Ινγκς. Αμφίβολος ο πολύτιμος μέσος Κουτίνιο, μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Ρόσιτερ. Τιμωρημένος ο μέσος Λούκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-4
44' Αγουέρο – 8' αυτ. Μανγκαλά, 23' Κουτίνιο, 32' Φιρμίνο, 81' Σκρτελ

Η Σουόνσι μετά από δύο σερί ήττες παραχώρησε ισοπαλία στη Μπόρνμουθ εντός έδρας, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Έτσι, η ομάδα του Γκάρι Μονκ πλησίασε επικίνδυνα τη ζώνη του υποβιβασμού και ο προπονητής εξακολουθεί να βρίσκεται υπό πίεση, αν και ο ίδιος δηλώνει ότι θα φέρει εις πέρας το έργο του. Εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη φέτος και σκοράρει δύσκολα. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για τους Ουαλούς, τιμωρημένος ο μέσος Σέλβι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2-2
28' Αγιού, 39' πέν. Σέλβι - 10' Κινγκ, 26' Γκόσλινγκ

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Νόργουιτς το πάλεψε στην έδρα της Τσέλσι όσο μπορούσε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα και πλέον είναι μόλις ένα τρίποντο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, με μία νίκη σε οκτώ ματς. Η ομάδα του Άλεξ Νιλ είναι ελαφρά καλύτερη στις εντός έδρας εμφανίσεις της και θέλει να ακολουθήσει τη συνταγή της Γουέστ Μπρόμγουιτς για να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άρσεναλ. Εκτός ο μέσος Τζάρβις, αμφίβολος ο μέσος Τέτεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΣΕΛΣΙ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1-0
64' Κόστα

Η Άρσεναλ προσέφερε αντιφατικές εντυπώσεις στον κόσμο της, καθώς τη μία έχασε από τη Γουέστ Μπρόμγουιτς στο πρωτάθλημα και έπεσε από την κορυφή, ενώ μεσοβδόμαδα η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κέρδισε εύκολα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έμεινε στο κόλπο για την πρόκριση στα νοκ – άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι μέσοι Ροζίτσκι, Αρτέτα, Κοκλέν και Γουίλσιρ εκτός, όπως και ο επιθετικός Γουέλμπεκ και ο εξτρέμ Γουόλκοτ. Μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. - ΑΡΣΕΝΑΛ 2-1
35' Μόρισον, 40' αυτ. Αρτέτα - 28' Ζιρού

Εκτίμηση
Τότεναμ-Τσέλσι 2 / Over
Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρόμιτς Χ2
Λίβερπουλ-Σουόνσι 1-1 (Η-Τ)
Νόριτς-Αρσεναλ 2 / Over / Goal





Βαθμολογία 2023-24