logo as
   [955] ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Τα βλέμματα στο Λονδίνο!
 7/2/2016

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Μπόρνμουθ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και πήρε νίκη – ανάσα, ενώ είναι αήττητη τρεις αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Έντι Χάου παρά την απειρία της δείχνει ψυχραιμία και θα αντιμετωπίσει σαν πρόκληση το παιχνίδι με την Άρσεναλ, όπου κανείς δεν την θεωρεί φαβορί. Εκτός για άλλο ένα παιχνίδι οι τραυματίες Μινγκς (μπακ, σημαντικό πλήγμα), Γκραντέλ, Ράντι, Γουίλσον (επιθ.), αλλά και ο εξτρέμ Στάνισλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΚΡ. ΠΑΛΑΣ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1-2
27’ Νταν – 34’ Πιού, 57’ Αφόμπε

Η Άρσεναλ συνεχίζει να αυτοκτονεί στη μάχη του τίτλου καθώς με την ισοπαλία απέναντι στη Σαουθάμπτον έπεσε στην τέταρτη θέση, με μόλις μία νίκη σε πέντε ματς. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει δύο σερί απώλειες μακριά από την έδρα της και αν δεν μπορεί να κερδίσει τη Μπόρνμουθ, τότε δεν μπορεί να λέγεται διεκδικήτρια του τίτλου της πρωταθλήτριας. Eκτός οι μέσοι Ροζίτσκι, Καθόρλα και Γουίλσιρ και ο μπακ Τζένκινσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 0-0

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Η Τσέλσι έχει αήττητο δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και οκτώ στο πρωτάθλημα, όμως παραμένει χαμηλά καθώς έχει πολλές ισοπαλίες, με τελευταία αυτή απέναντι στη Γουότφορντ μεσοβδόμαδα. Η ομάδα του Γκους Χίντινκ δεν έχει ευκολία στο γκολ, ενώ μετρά τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Απέδειξε όμως πρόσφατα με την Άρσεναλ ότι στα ντέρμπι έχει ψυχή. Ο Φαλκάο (επιθετικός) ξανά εκτός, ίσως επιστρέψει ο επιθετικός Ρεμί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ 0-0

Η Γιουνάιτεντ συνεχίζει πήρε μία εύκολη εντός έδρας νίκη μετά από καιρό απέναντι στη Στόουκ και ανασυντάχθηκε στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λουίς Φαν Χάαλ έτσι αισθάνεται πιο σίγουρος στον πάγκο του και απέναντι στον συμπατριώτη του Γκους Χίντινκ, θέλει να πάρει νίκη γοήτρου, αλλά και ουσίας μέσα στην έδρα της Τσέλσι. Εκτός οι μπακ Σο, Ρόχο, ο μέσος Σβαϊνστάιγκερ και οι Γιάνγκ, Βαλέντσια (εξτρέμ). Μπορεί να επιστρέψει ο μπακ Τζόουνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΤΟΟΥΚ 3-0
14’ Λίνγκαρντ, 23’ Μαρσιάλ, 53’ Ρούνι

Εκτίμηση
Μπόρνμουθ-Αρσεναλ 2
Τσέλσι-Μαν. Γιουν. Goal / Over





Βαθμολογία 2023-24